Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Hanna Marin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noel Kahn

avatar

• Foglalkozás : Studant
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : maybe
• Hozzászólások száma : 18
• Join date : 2014. Oct. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Hanna Marin   Hétf. Okt. 20, 2014 8:40 pmElfogadva!


Nocsak, úgy néz ki, hogy Hanna-Banana, a.k.a. az egykori duci kislány, aki bármit megtett volna, hogy Alison kiskegyeltje maradjon végre felnőtt! Viccet félretéve, nagyon tetszett az előtörténeted!! lájk Minden sorát élveztem. Sikerült azt a karaktert visszaadnod, akit a sorozatben megismerhettünk! Mindegyik része a helyén volt, örülök, hogy engem érhetett a megtiszteltetés, hogy elfogadhassalak téged!  Wink Értékeld, amit leírtam, mert nem fogsz több ilyesmit hallani tőlem! xD
Egy szó, mint száz, el vagy fogadva!  Nyomás avatárt, nevet és titulust foglalni, aztán sipirc játszani!
U.I.: Mindig nézz a hátad mögé! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hanna Marin
Liar
avatar

• Foglalkozás : Finding A ▲
• Tartózkodási hely : Rosewood ▲
• Humor : Jenna can't hear us, she's blind. ▲
• Hozzászólások száma : 4
• Join date : 2014. Oct. 04.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Hanna Marin   Szomb. Okt. 04, 2014 12:35 pm

Hanna Marin


The more I see of men, the more I want to get a dog.Hosszú szőke tincseimet általában kiengedve hordom, persze akadnak olyan alkalmak, mikor összefogom, de ez teljes mértékben a kedvemtől függ. Mindig sminkelem magam, sose jelenek meg anélkül. Még akkor sem, hogyha otthon vagyok, de komolyan. Legalább alapozó mindig van rajtam, nálam ugyanis ez a minimum.
Ami az öltözködésemet illeti: jelenleg nem találom a stílusomat. Azzal, hogy Ali visszajött az egész életünk fenekestül felfordult, megint. A ruházkodásomat is nagyban befolyásolja, hogy újra itt van. Csak tudnám, miért foglalkozom annyira azzal, amit Mona mondott. Talán mert igaza van? Mikor Ali eltűnt, olyanná váltam mint Ő. Ugyanolyan hajkorona, ugyanaz az öltözködési stílus. Valósággal az Ő Rosewoodban maradt hasonmásává váltam. Tehát nagyon is nőiesen öltözködtem, megszállottan követtem a divatot, most viszont... próbálom megtalálni a saját stílusomat. Úgyhogy egyelőre bizonytalan vagyok, majd meglátjuk mi lesz.

Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy zseni, hogy néha egyszerűen csak be kéne fognom a számat, de ez nem megy. Amit érzek, azt kimondom, még ha oltári nagy hülyeségként is hangzik.
A barátaimhoz örök hűség köt, amit senkinek sem engedek megtörni. Annyi mindenen mentünk már keresztül, hogy úgy érzem, nem gördülhet elénk semmi olyan akadály, amit ne tudnánk legyőzni. A lányokért tűzbe tenném még a kezemet is, vagyis bármit megtennék értük. Sajnos elég jól tudunk titkokat tartani, s már lassan senki sem ismer minket igazán. Mindannyian bábuk vagyunk Alison hülye játékában, ami úgy tűnik, egyelőre csak nekem sok. De nekem viszont nagyon. Egy részem azt kívánja, bárcsak sose jött volna vissza Rosewood-ba, igaz az életünk akkor sem lenne normális. Mióta 'A' előszeretettel üzenget nekünk, azóta fenekestül felfordult az életünk és nem tudom, hogy le tudjuk-e rántani a leplet róla. Jelen helyzetben nem túl biztatóak a kilátásaink, ami még inkább ront a kedvemen.
Makacs vagyok, bármit is vegyek a fejembe, az biztos, hogy véghez is viszem, és ez a forrófejűségem az, ami leginkább fel tudja idegesíteni a barátaimat is. Meggondolatlan vagyok, függök az érzelmeimtől és általában nem tudom befogni a számat. Titoktartásban jó vagyok, mint ahogy azt az előbb ki is fejtettem, bár jobb lenne, ha nem így lenne. Bármit megtennék azért, hogy újra élvezhessem az életemet és újra biztonságban érezzem magamat. Ebből pedig nem engedek, mert ahogy Alison is, úgy én is mindig elérem, amit akarok.Becenév: Han
Születési hely, idő: 1995. március 6.
Avatar: Ashley Benson
Csoport: Liar
Érdeklődési kör: mostanában eléggé rákaptam a detektív regényekre, de csak azért, mert már elegem lett abból, hogy 'A' mindig egy lépéssel előttünk jár. Egyéb érdeklődési kör még az ivás, esetleg? Na jó, ezt talán nem ide kellene sorolnom. De segít a lenyugodásban, az pedig fontos, máskülönben felrobbannék.
Kapcsolat a családdal: azt hiszem manapság az én családom a szokványos családi forma. Egy anya és egy gyerek. Meg egy messze élő apa, aki néha felbukkan. Meg az ő második családja, de fúj, még csak gondolni is rossz rájuk. Apám felesége és az ő kis cafka lánya egyszerűen undorító. Még jó, hogy nem kell velük találkoznom.
Anyuval egyébként elég jól meg vagyunk kettesben is és továbbra is úgy gondolom, hogyha mi megmaradunk egymásnak, akkor mindent átvészelünk. Legalábbis majdnem mindent.
Ha tágabb értelemben nézzük a családot, akkor Emilyt, Ariat és Spencer-t is a családomnak nevezném, hiszen ők a legjobb barátaim. Alisont már nem annyira. Örülnöm kellene, hogy visszajött, mégis felfordul a gyomrom, akárhányszor eszembe jut.T - épp elég - van - van


A lehető legkényelmesebben fekszem a hatalmas paplanomba burkolózva, mikor émelyegni kezdek. A gyomromban furcsa érzések hullámzanak, a fejem pedig minden egyes lélegzetvételem alkalmával szét akar robbanni. Hiába próbálok az álmomba menekülni, a fájdalom és a rosszullét nem szűnik meg, még egy pillanatra sem. Ahogy átfordulok egyik oldalamról a másikra, csak még inkább forogni kezd velem a világmindenség. Ekkor kikapcsol az agyam, a paplant arrébb hajítom és futok ki a fürdőszobába, már-már fénysebességgel. Ott kicsit sem nőiesen és kecsesen kikívánkozik belőlem minden, amit a délután folyamán fogyasztottam. Mindezt és egy alapos fogmosást követően mászok vissza a szobámba, ahol észreveszem, hogy fény szűrődik be a függöny szélénél. Kezemmel automatikusan a telefonom után nyúlok, mert nem akarom elhinni, hogy átaludtam volna az egész estét és éjszakát...
19:38. Megkönnyebbülve fellélegzek, bár a nyugodtság nem tart túl sokáig, hisz még mindig rosszul vagyok. Szívesen ráfognám valamilyen romlott ételre, esetleg szalmonella mérgezésre, de aligha hiszem, hogy anyunak ne tűnt volna fel az a tömény alkohol szag, ami pár perccel ezelőttig belőlem áradt. A hajamból ömlik a füst, s ahogy végig nézek magamon, látom meg, a bulizós ruhám van még rajtam. Eszméletlen szörnyen festhetek, de időm nincsen változtatni, mert mire felfogom, mi történik, addigra már valaki be is nyit hozzám.
Nem látom az arcát, de a testfelépítéséből rögtön tudni vélem, hogy pasiból van az illető. - Caleb? - Kérdezem elcsukló hangon, majd mikor a lámpát valósággal felcsapja az illető, hunyorogva végignézek rajta. Hoppá.
- Travis vagyok. - Szájtátva meredek rá, megszólalni sem bírok. Ő pedig nem vár tovább, inkább lelép, ha már nem hívom beljebb. Szemeimet mérgesen lehunyom, a düh forr bennem. Legszívesebben megütnék valakit, vagy ha nem személyesíthetek meg senkit, akkor csak egy boxzsákot püfölnék, de nálunk sajnos az sincsen. Viszont talán még maradt pár korty abban a kis üvegben, amit elrejtettem a táskám mélyén.
Odabaktatok a székemhez, feltúrom a táskámat, de nem találom meg, amit keresek. Egyre idegesebben dobálom ki a cuccaimat, vagy az ágyamra vagy csak simán a földre. Nem sok mindenre emlékszem a délutánból, de arra igen, hogy elraktam az üvegemet a táskámba.
- Ezt keresed? - Anyám hangja valósággal belevisít a fülembe, bár gondolom ezt csak a másnaposságomnak köszönhetem. Felé fordulnék, de közben üzenetem érkezik Emilytől. A lányok várnak rám, mennem kell.
- Igen, visszaadnám Travis-nek. - Hazudok, igaz nem lep meg, nem ez az első eset. Mikor elsétálok anyukám mellett, megfogja a karomat, ezzel maradásra bírva.
- Mi történt Hanna? - Aggódó tekintettel néz rám, de én elfordítom a fejem. Nem akarom, hogy észrevegye, még mindig nem vagyok józan, sem azt, hogy könnyek gyűltek a szemembe. A kis üveget persze nem adja oda, de legalább arrébb áll és az utamra enged.
A friss levegő némiképp jó hatással van a józanodásra, de ez se lesz egy egyszerű menet. Spencer-ék háza pedig, ahova a találkozót szervezték túl közel van. Amikor odaérek, bekapok egy rágógumit, óvatosan megkocogtatom az üveget és belépek a hátsó ajtón keresztül a lányokhoz a konyhába. Már mindannyian ott vannak, egyedül Alison hiányzik, aminek én inkább örülök, de ezt nem árulom el a többieknek. Beállok Emily és Spencer közé, velem szemben Aria, aki a telefonját nyomogatja.
Emily felém fordul, kérdő tekintetével pedig az én arcomat fürkészi.
- Jól vagy? - Érdeklődik, én viszont nagyot sóhajtva vagyok képes csak a válaszadásra. Miért kérdezi ezt mostanában mindenki tőlem? Mégis hogy kellene lennem mindazok után ami történt? Felejtenék el mindent? Persze, ennyi erővel akár vakon követhetném Alisont is...
- Épp olyan kiegyensúlyozott vagyok, akár a Dalai Páva. - Összeszedve minden energiámat rámosolygok barátnőmre és hasonló gesztust várnék cserébe, mikor Spencer megszólal.
- Láma, Hanna, Dalai Láma! - Már-már belekiáltja a fülembe, de gondolom legbelül még élvezi is azt, hogy ismét kijavíthatott. Én csak vállat vonok és nem felelek semmit, ezt pedig tudom, hogy nem szeretik.
- Na? - Sürgetném meg a dolgokat, végtére is nem igazán szeretnék sokáig itt ácsorogni, főleg így, hogy semmit sem csinálunk.
- Nyugi már! Alison is megérkezhet akármelyik percben... - Emily felvilágosít arról, hogy mire is várunk pontosan. Ja, hogy ő is idejön? Akkor én inkább megyek, köszönöm. Elindulok az ajtó felé, de mivel látom barátnőim neheztelő és egyben csodálkozó tekintetét, megállok.
- Azt hittem csak négyen leszünk. - Mondom szomorúan, mire jön Aria-tól a válasz, hogy "már nem csak négyen vagyunk". Szemeimet égnek emelem és kisétálok az ajtón. Hiába kiabálnak utánam, hiába akarnak maradásra bírni. Hanna, aki egykor csodálta és mindenáron kitartott Alison mellett, mára halott. Viszont itt van az új Hanna, aki nem hagyja, hogy újra játékszerként kezeljék és aki most már sokkal erősebben kiáll a saját véleménye mellett. Ezt pedig nekik is el kell fogadniuk, ahogyan azt is, hogy nem vagyok hajlandó Alison közelében lenni...  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Hanna Marin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» [Miniboss] Hanna

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Karakter sarok :: Elfogadott karakterlapok :: Liar-