Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am

Clarissa & Aaron


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Hát arról tudnánk vitatkozni, hogy kinek van több kedve vagy kinek nincs egyáltalán kedve ehhez az egészhez. Én valami mondva csinált indokkal megúszhattam volna... Elvagyok havazva, várnak a beadandók, stb. Nem magam miatt jöttem el. - Nekem sincs igazán semmi kedvem, de nem akartam, hogy ezért Ő is kihagyja a mai estét. Semmit sem akarok, hogy kihagyjon. Ellenkezőleg. Akárhogy is nézzük... Ő még csak tizenhét éves. Én elismerem, hogy egy kicsivel másképp látom a dolgokat, épp ezért nem akarom, hogy például ez az iskolai bál kimaradjon az életéből, amire évek múltán visszaemlékezhet és nagyon remélem, hogy boldog emlékek lesznek. A lényeg, hogy még annyi mindent megtehet. Én pedig nem akarom, hogy ilyen legyen.
- Nem akarom, hogy ezzel foglalkozz. Azt akarom, hogy tudd élvezni az életet. Hidd el nekem, hogy a problémák mindig is megfognak várni, de az idő az egyetlen dolog, ami nem fog rád sosem várni. Szóval, el kell döntened melyik a fontosabb? Mi számít számodra többet? A gondok vagy az idő? - Ami előbb vagy utóbb elmúlik, akárcsak a pillanat, a megfelelő alkalmak. Még meg kell tanulnia, hogy vannak az életben azok a helyzetek, amikor tudni kell egy kicsit félretenni a problémákat bármilyen nehezünkre is esik, de legbelül azt is tudjuk, hogy ki kellene élveznünk a pillanatot. Neki most pontosan azt kellene tennie. Elengednie a problémáit, még ha csak egy rövid időre is, de megszabadulnia, megfeledkeznie a káoszról a fejében. Más különben a pillanat elszáll és később már nem tehet mást csak bánhatja, hogy nem használta ki, amikor megtehette volna.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   Pént. Nov. 07, 2014 1:11 pm

Aaron & Clarissa
A bál...


[You must be registered and logged in to see this image.]
- Pontosan jól tudod, hogy semmi kedvem sincs itt lenni, legszívesebben haza mennék. Az egyetlen személy akivel táncolni szeretnék az csak is te vagy! - mondom és erőltetetten, halványan elmosolyodok. A tudat, hogy apa igazából Aaront megkérte, hogy próbálja kideríteni, hogy ki tetszik nekem... Nem bírom felfogni, hát ennyire nem bízik bennem?! Oké persze szerinte repül az idő, de akkor is nincs semmi értelme sem annak, hogy nyomozzon utánam. Persze ha kérdezné, hogy kibe vagyok szerelmes hazugságot mondanék, de normális esetben meg kéne kérdeznie Tőlem, nem mást megkérni, hogy derítse ki. Felnőttek... Sosem fogom őket teljesen megérteni, hülye egy logikájuk van az egyszer biztos.
A mosoly egyből eltűnik az arcomról. - Hívtak páran, de nem bírtam igent mondani... Egyre nehezebben bírom ki a hazugságokat, azt, hogy el kell játszanom, hogy nincsen senkim... De minimum várnom kell addig amíg nagykorú leszek, az pedig még nem most lesz... De itt van apa aki egyre jobban sejti azt, hogy van valaki és már csak idők kérdése, hogy kiderítse... - mondom halkan, majd oda lépek hozzá és megfogom a kezét. Nem érdekel ez az egész bálos herce-húrca, nekem az is megfelelő lenne ha egész este itt lennénk ketten és beszélgetnénk. Nekem ez így pontosan megfelelne.
- Bekísérhetsz, igen. - mondom majd egy újabb kicsi mosoly jelenik meg az arcomon.

▼ note: Cuki ▼ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▼ szószám: xxx[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   Hétf. Nov. 03, 2014 1:57 pm

Clarissa & Aaron


[You must be registered and logged in to see this image.]


- Hmm, igyekezni fogok nem nagyon féltékenykedve és irigykedve figyelni, ha felkérnek táncolni. - Mert ma minden férfi egy mázlista, aki táncol vele, mert szabadon megteheti. Nem kell a megfelelő alkalomra várni, mint most is... De nem vagyok féltékeny. Sőt, táncolni is fogunk, mert megígértem. Lassan viszont már nem tudom hogyan kellene viselkednem Rich-el, mégis mik lennének azok a bizonyos helyes válaszok, de jól kell szerepelnem. Ma azt akarjuk megtudni kinek köszönhető a lánya boldogsága. Nem lesz egyszerű. Nem lesz egyszerű elrejteni, sőt egyre nehezebb még hazudni is.
- Most komolyan el kell hinnem, hogy senki sem akart elkísérni vagy inkább Te nem akartál senkivel se jönni? - Az utóbbi sokkal, de sokkal hihetőbb lenne, mert azt nehezen tudnám elhinni, hogy senki utalt rá finoman, hogy nagyon szívesen elkísérné. Magamat ismerve az első akartam volna lenni, szóval elég nehéz még csak elképzelni is, hogy senki próbálta elcsábítani.
- Bekísérjelek? - Ennyi még simán belefér szerintem, hogy szép lassan besétálok vele a tornaterembe azaz a bálterembe, miközben addig is beszélgetünk. Ebben nincsen semmi furcsaság, igaz? Közben lehet Rich is visszaér. Én pedig közölhetem vele, hogy semmivel sem vagyunk közelebb a válaszhoz, mivel a lánya valóban egyedül van ma este. De ha ebből az következik, hogy minden fiú meglesz gyanúsítva akivel csak szóba áll, akkor hosszú esténk lesz.
Még abban sem biztos száz százalékig, hogy a Clair jár valakivel, de mivel az utóbbi időben látványosan másképp viselkedik, megváltozott rajta valami, hirtelen változik a hangulata... Ez számára nagyon is arra engedi következtetni, hogy a lánya ma még kislány, de holnap már lehet kész nő lesz. Neki pedig annyira kevés ideje maradt a kislányával, hogy ez elszomorítja. Legalábbis ez az én diagnózisom.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   Szomb. Nov. 01, 2014 7:23 pm

Aaron & Clarissa
A bál...


[You must be registered and logged in to see this image.]
Ma nagyon sokat készülődtem, megakartam valahogyan valósítani az elképzelésemet. Mikor hazamentem a vásárlás után leültem az asztalomhoz és pár pillanatig csak magamat néztem a tükörben. Kicsit bizonytalan voltam az estével kapcsolatban, féltem, hogy mi lesz a vége, hiszen a fejemet tenném rá, hogy A is ott lesz, ha pedig ő ott van akkor annak jó vége nem lesz.
Mikor eldöntöttem, hogy igen is jó estém lett elkezdtem készülődni. Kb. 1, másfél óra kellett ahhoz, hogy magabiztosan és elégedetten tudjak belenézni a tükörbe. Szép munkát végeztem arra jutottam. A hajamat lágyan behullámosítottam, a nyakamon vér található, a sötét ruhám pedig szépen rásimul a testemre. Apa meg is jegyezte azt, hogy legszívesebben ilyen ruhában ki sem engedne az utcára, mert minden hímnemű utánam fogja csorgatni a nyálát. Én ezen csak jót röhögtem. Apa hamarabb elment, mert mint tanári felügyelő ott kellett lennie. Én még kicsit néztem magamat a tükörben majd szép lassan, nem sietve én is elindultam.
Nemsokára oda értem a sulihoz és bementem. Wáow, az iskola igazán ki tett magáért. Nagyon szépre ki lett díszitve a suli. Miközben néztem a díszitéseket megrezzenek mikor valaki hátulról átkarolja a derekamat és felemel. Mikor bevitt az egyik terembe meglepődök, hogy Őt látom meg.
- Tudom, találkoztam vele mikor bejöttem. És amúgy pedig... Hmmm, nagyon jól nézel ki. - mondom és huncutul elmosolyodok.

▼ note: Cuki ▼ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ▼ szószám: xxx[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   Szomb. Nov. 01, 2014 2:36 pm

Clarissa & Aaron


[You must be registered and logged in to see this image.]


Ma már vagy harmincadszor súgnak össze előttem, mögöttem a diákok, sőt nem csak a diákok, hogy Weston tanár úr igazán szexi vámpír. mégsem fogok annyira unatkozni. Ellenkezőleg, azzal leszek elfoglalva, hogy senki se akarjon flörtölni velem, amiről fogalmam sincs hogy fogom csinálni, de ha nem jön össze, azt egyből lesz, aki észreveszi, sőt kettő személy is. Az egyikük legszívesebben felképelne. Egy nő. A férfi pedig inkább biztatna, miért is ne tenné, hiszen tudomása szerint senkivel sem járok. hát ez vagy egy szuper este vagy egy nagyon kínos este lesz. Utálom megjátszani magam. Azt az énemet mutatni, aki nem vagyok. Szabadnak, kötetlennek mutatni magam, mikor egyetlen nő sem érdekel, vagyis egyik másik nő sem, de ezt persze senki sem láthassa rajtam. Mindent el kell rejtenem, mindent.... Erre pedig nem ez a bál a legalkalmasabb, túl sok kedvem sincs hozzá, de ugyanakkor nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy végül jó lesz. Azt is el kell rejtenem, hogy az eddig szabályosan dobogó szívem ebben a pillanatban kifelejtett egy ütemet, csak mert megpillantottam valakit... Akire még nem is lenne szabad úgy tekintenem, mint nőre, de számmora ez az első perctől fogva képtelenségnek bizonyul. Voltak nehézségeink, de jelenleg úgy tűnik, hogy már nincsenek. Ezt pedig ki kellene használnunk. Mindeddig az időnk java részében a kapcsolatunk következményein rágódtunk.
- Kisasszony, szabad egy harapásra? - Kerültem észrevétlenül a barátnőm háta mögé, de még abban a perceben, alig, hogy a fülébe suttogtam szavaimat, karjaimmal körbefogtam a dereka körül, felemeltem és vele együtt behátráltam az egyik tanterembe.
- Nyugi. Ő most ment el valahová. Még nem ért vissza. - Más különben... Ha jobban belegondolok, akkor is megtettem volna ezt.
- Igazán ínycsiklandó vagy ma. - Mosolyodtam el így megvillantva a szexi szemfogaimat, amitől aligha tudnám most megcsókolni, legalábbis elég érdekes lenne, ha összeakadnánk.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Tanterem   Szomb. Okt. 18, 2014 1:40 pm

***


[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tanterem   

Vissza az elejére Go down
 

Tanterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Alternatív játéktér :: Rendezvények :: Halloween party :: Játéktér-