Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Aaron Weston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Aaron Weston   Szer. Okt. 01, 2014 3:22 pmElfogadva!


Nos... Öhm... Volt pár perverz pillanatom amikor félre értettem dolgokat, de ezt már tisztáztuk. Very Happy AMúgy pedig imádtaaaam. *-* Pont olyan lett mint elképzeltem. *-* Viszont olvastam volna még az ismerkedésünkről, stb, de nem lehetek telhetetlen, nem? Very Happy Nem is akarlak feltartani, foglalózz és irány a játéktér. <3I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Aaron Weston   Szer. Okt. 01, 2014 3:13 pm

Aaron Weston


Tedd, vagy ne tedd, de ne próbálkozz.Nem lenne nagyképűség részemről bevallani, hogy pofátlanul jól nézek ki. Száznyolcvan centi magas vagyok, szemeim olyan kékek, akár a tenger, eredeti hajszínem pedig sötétbarna. Túlnyomórészt a sötétebb színek jellemzik az öltözékemet, valamint ha csak lehet a kényelmesebb ruhadarabok. De még emiatt sem kell igazán aggódnom, hiszen alapból jól nézek ki. Például, ha kora reggel elalszom és olyan későn kelek fel, hogy még megfésülködni is elfelejtek a nagy rohanásban, akkor is szemtelenül jól áll a hajam, pedig egy árva percet sem vacakoltam vele, épp csak elaludtam. Egyébként pedig ösztönembernek tartom magam, gyakran hagyatkozok az ösztöneimre. Nem szívesen kötök kompromisszumokat, azt jobban szeretem, ha az én elképzeléseim szerint alakulnak a dolgok. Rejtélyesnek mondanám magam, sosem lehet tudni, hogy mit gondolok, vagy éppen azt, hogy mire készülök. Ezt talán lehetne kiszámíthatatlanságnak is nevezni.
Hihetetlenül akaratos és hajthatatlan vagyok, céltudatos és határozott, időnként elviselhetetlen, iróniában, cinizmusban, gúnyban gazdag, humorban pedig valami mindent felülmúló, de olykor fájdalmas. Ízelítőként talán ennyi elég is lesz... Megbízható vagyok, jó magam viszont bizalmatlan.Tanárként pedig nagyon igyekszem nem tudomást venni esetenként az értelem súlyos és aggasztó hiányáról. Ez azért jobb mindenkinek, mert eléggé a nehezemre esik jó képet vágni bizonyos dolgokhoz, ergo kíméljük meg egymást a felemelő vagy épp leamortizáló pillanatoktól.
Becenév: Steve
Születési hely, idő: 1983. 05. 24. Oxford, Anglia
Avatar: Ian Somerhalder
Csoport:  Teacher
Érdeklődési kör: Momentán az érdekelne a legjobban, hogy hogyan kerüljem el a kivégzésemet Mr. Tate kezei nyomán, mert megfog ölni, ha leesik a tantusz, hogy a kis hercegnője... Hát már nem kislány, hanem kész nő.
Kapcsolat a családdal: Fogalmam sincs mi lenne rá a legmegfelelőbb kifejezés... Nos, összességében nincs okom panaszra. Megvagyunk.Sokat akarsz xD - 20 -5-6 év - Akadnak... xD


Nincsen túlságosan sok türelmem a kölykökhöz, lényegtelen milyen korban vannak. Éretlenek, bosszantóak és azt hiszik önmagukról, hogy milyen kivételesen okosak és tehetségesek vagy éppen, hogy mennyire elfuseráltak, hogy a világ összefogott ellenük, csak mert még tizenéves létükre nem találják a helyüket. Mondhatom ekkora fatális marhaságot még életemben nem hallottam, de ez valahogy mindig mosolyra bír. Most pedig ezeknek a kis pokolfajzatoknak kellene előadást tartanom, bizarr. Lássuk, a kurzus túlnyomó része, mégpedig az amelyik azt hiszi bármit megtehet az utolsó sorokban fogják pótolgatni azt, ami az éjjel sajnálatos módon nem jött össze - nem csak nekik, merthogy nekem se - ami pedig a kisebbséget illeti az első sorban kitartóan próbálnak majd figyelni és minél értelmesebb képet vágni ehhez az egészhez kisebb-nagyobb sikerekkel. Hirtelen nem tudom eldönteni melyik a rosszabb. De az ember ma már hozzon áldozatokat, akkor hajrá!
- Clarissa, magának már nem órán volna a helye? Egész pontosan nálam? - Micsoda véletlen. Fordultam a terem előtti folyosóra egy jó nagy adag kávéval a kezemben. Szükségem lesz rá, kétségtelenül. talán még kevés is lesz.
- Esetleg megtisztelne minket a jelenlétével? Megköszönném... - Álltam meg a terem ajtaja előtt. Na így kell példát mutatni. Késtem volna? Talán egy-két percet, de ennyi igazán belefér. Ami azt illeti ennél jóval többet is megengedhetnék magamnak, hiszen mindössze tizenöt perc alatt előtudom adni amit kell. Ha a kisasszony is úgy akkor udvariasan előre engedem majd jó magam is belépek a helyiségbe.
- Nos hát akkor, köszöntök mindenkit az első általam előadott matematika órán. A többség már ismer... Mindenek előtt szeretném elmondani, hogy engem a legkevésbé sem érdekel, hogy ki miért van itt vagy éppen, hogy ki hogyan jutott be. Ez maradjon az önök dolga. Az én dolgom viszont, hogy a legjobb tudásom szerint adjam elő a tananyagot abban bízva, hogy önök majd megerőltetik magukat és olykor tiszteletüket teszik az előadásomon annak reményében, hogy így majd némi tudásra tesznek szert. - Mindeddig érdekesnek találtam egy ilyen lehetőséget, hogy másoknak adhassak át a kimagasló tudásomból, mist viszont el nem tudok képzelni ennél unalmasabb foglalkozást.
- Most hogy lefutottuk a tisztelet köröket talán kezdjük is, valami egyszerűvel. - Kihagytam volna valamit? Azt hiszem, de nem gondolom, hogy tartanom kéne attól, hogy majd óra után megrohamoznak a kérdéseikkel. Egyébként sem óvodáról van szó, reményeim szerint. Majd megtalálnak a kérdéseikkel, feltevéseikkel, ha valóban annyira érdekli őket a véleményem. Fogtam egy krétát majd egy árva szó nélkül felvázoltam egy egyszerű, ám de hibás törvényt a táblára.
- Bárki, bármi észrevétel? Akármi? Clarissa? - Fordultam ismét a diáksereg felé majd kiszemeltem magamnak első áldozatomat. Ez mindenképpen egy jó kezdet lehet. Hát nem volt épp valami biztató a látvány, de nem adom fel! Ellépve a táblától ráérősen kezdtem el sétálgatni az első sorok között magamban könyörögve, hogy valakinek tűnjön már fel végre, hogy ez egy durván elhibázott pofon egyszerű feltevés.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aaron Weston

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Karakter sarok :: Elfogadott karakterlapok :: Teacher-