Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kelly Treedle
Truthful
avatar

• Foglalkozás : ◢ diák
• Tartózkodási hely : ◢ Rosewood
• Humor : ◢ csak tojást ne lássak
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 23.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Szer. Okt. 15, 2014 4:38 pm

Steph & Kells
we are more then friendsAz egyik dolog, amit imádok Stephanieból azaz, hogy bármiben számíthatok rá. Még akkor is képes lenne falazni vagy segíteni, ha megölnék valakit és a hullától kéne megszabadulni. Tudom, kissé morbid gondolat, de ebbe a városba minden előfordulhat. Mikor ideköltöztünk nem álmodtam arról, hogy egy halálesetektől és bűnözéstől túltengő helyre fogunk kerülni. De ez sem rossz, itt legalább megtaláltam a másik felem. Oké, azért túlzásokba ne essünk, nem életem szerelméről van szó, mert olyan egyszerűen nincs. Csak megtaláltam azt a személyt, aki nem szégyell egy gyorsétterembe, ha mondjuk fura fejet vágok a tükörben. Igazán érdekes látvány lehet egy ilyen idiótát nézni, mint amilyen én is vagyok, és emiatt ezer hála és köszönet Stephnek, hogy képes elviselni a hét minden percében, nekem nehezen menne fordított esetben.
Ez a lányka lesz az életem mentőoszlopa, mert megmentett attól, hogy letargiába essek mikor elhagytuk az eredeti otthonom, na meg a barátaimat is. Szörnyű volt, de valahogy megoldódott és most sokkal jobban örülök ennek a helynek, s ezt is csak Stephnek köszönhetem. Ha akkor, angolon, nem szól hozzám akkor még mindig magányos farkasként rónám a folyósokat, merengve bámulva minden egyes falat és értelmet keresve a személyekben. De így minden sokkal, de sokkal jobb. A napok vidáman telnek, nevetünk, viccelődünk és próbálunk a többiek agyára menni. Hogy sikerül-e? Azt ne tőlem kérdezzék az emberek, hanem a másik felektől. Ők tudnak erre a világtérítő kérdésre válaszolni.
Igen, rengeteg időm van ezen gondolkodni mikor a hatalmas tempómmal, amivel maratont is nyerhetnék, sétálok felé, hogy megkezdődhessen a lányok partija. Már viszket a tenyerem, pedig verekedni nem fogunk, csak egyszerűen kibeszélünk mindent és mindenkit, és szokásos lányos dolgokat fogunk csinálni. Magazinok átnézése, a sztárvilág kibeszélése, pfúúú… ez már rosszabb, mint egy amerikai film, ami erről szól. Már csak a baltás gyilkos hiányzik belőle és kész is van egy c kategóriás horror mozi. Vörös szőnyeg, patti, közönség, sztárok, Brad Pitt és Leanoardo DiCaprio.
- Ez milyen kérdés? Kinézed belőlem, hogy idegen fiúkhoz beköltözök? Először megtudnám a nevüket és csak utána. – nevetem el magam és a hajamba túrok mielőtt kitörném a lábam. A gerincem már így is készül felmondani a szolgálatot.
- Nekem mondod? Azt hittem soha nem lesz már este, hogy találkozzunk. Lassan telt az idő, túlságosan. – elmorzsolok egy képzeletbeli könnycseppet a szemem sarkából, mellé még szipogok is egyet, hogy hatásosabb legyen az alakításom.
- Csak a nagyszüleimet imádod? Cöööö, ez nem volt szép tőled Stephanie! Még a végén elfelejtem odaadni a meglepetésed… - szemet forgatok, mindezt persze mosolyogva, majd fogom magam és bemegyek a lakásba. Szörnyű lenne odafagyni az ajtó elé, bár így minden reggel rátudnám hozni a frászt kedves barátosnémre. Imádnám a dolgot az egyszer biztos. Gonosz lennék? Dehogy! Csak szeretek vékony cérnán táncikálni.
- Nem kell kétszer mondanod, de vigyázz, mit engedsz meg, mert pár másodpercen belül a zoknimmal találkozhatsz a konyhában. – viccelődök vele. Sose lennék olyan trehány, hogy oda nem illő dolgokat hagyjak bizonyos helyeken. Azért neveltek engem is, még ha néha úgy tűnik, hogy farkasok voltak a szüleim. Nem tehetek róla, Tarzan és Maugli volt a kedvenc mesém. Tele van mindkettő állatokkal, csodálkozik valaki?
- Hm… sajnálatos módon nem tudok most pletykákat, de valami azt súgja te tudsz valamiket. – csillognak a szemeim a pletyka hallatára. Nem vagyok az a személy, aki továbbadja őket, de azért szeretem megvitatni a hallottakat a barátnőmmel. Meg ez amúgy is egy csajos dolog.
- Jöhet egy kevés, köszönöm. A pezsgő elengedhetetlen kelléke egy remek csajos estének. – elfogadom a felém nyújtott alkoholt, és a szemébe nézve koccintok. Finom ez a pezsgő, mintha a csillagokat érezném táncolni az ízlelőbimbóimon.
- Ha már kényeztetjük a hasunkat, akkor csapassunk egy kevés belga csokit is, csak úgy az igazi. – a táskámhoz lépek és kiveszem belőle a nagy tábla csokit, majd átadom Stephnek. Övé az első törési lehetőség.
You will remember me
for centuries
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanie Monroe
Truthful
avatar

• Foglalkozás : Student ▼
• Tartózkodási hely : Rosewood ▼
• Humor : Raw ▼
• Hozzászólások száma : 22
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Vas. Szept. 28, 2014 8:30 pm

Kells & Steph


Mikor megfogadtam, hogy pozitívabban állok az iskolatársaimhoz, akkor még nem is gondoltam, milyen remek élményekkel térek majd haza. Már aznap bekerítettem az új lányt és beszélgetést kezdeményeztem vele. Alig telt el pár óra, úgy éreztem, mintha ezer éve ismerném őt, a közös hangot sem kellett sokáig keresnünk, rögtön értettük egymás vicceit, ez pedig kifejezetten boldoggá tett. Olyannyira, hogy délután a szobámban ülve még a lelkiismeret furdalás is gyötörni kezdett. Bár tudom, hogy ez őrültség. A legjobb barátnőmet elveszítettem több, mint fél évvel ezelőtt és tudom, hogy nem őt akarom pótolni, mégis kellemetlenül éreztem magam. Őrlődtem, mert olyan jól éreztem magam Kelly társaságában, hogy néha meg is feledkeztem hajdani barátnőmről ez pedig iszonyatosan zavart. Bármi is történjék velem, bármerre is sodorjon az élet, sose akarom elfelejteni őt.
Már az is átfutott az agyamon, hogy kicsit szüneteltetnem kellene a barátkozást, de amint mosolyogva leült mellém Kells, úgy szaladt ki ez a gondolat is a fejemből. De mégis mi jót tenne az, hogyha újra magányos farkasként kóborolnék? Nem elég, hogy újra egyedül lennék, még Kellyt is megbántanám, azt pedig egyáltalán nem akarnám. Úgyhogy újfent sodródni kezdtem az árral, amiről kiderült, hogy sokkal jobb, mint amilyennek képzeltem.
Hiába tudtam, hogy újdonsült legjobb barátnőmmel csajos estét fogunk tartani, olyannyira kimerültem a délutáni korrepetálás alkalmával, hogy legszívesebben paplant a fejemre húzva átaludtam volna pár napot. Éppen ezért az utolsó pillanatban kezdtem el összerámolni a szanaszét heverő cuccaimat. Szépen kitakarítottam mindent, előkészítettem tányérokat, poharakat, popcornt, üdítőt, sőt még egy kis pezsgőt is, aztán türelmesen vártam. A kanapén elnyúlva, telefonommal a lábamon egyensúlyozva kapcsolgattam össze-vissza a televíziót. Nem is értem miért tartjuk, ha sosincs benne egy jó műsor sem... Kikapcsolom, amilyen gyorsan csak tudom és szám automatikus mosolyra húzódik, mikor meghallom a kellemes csengőszót. Végre, végre, végre! Felugrom a kanapéról, az ajtóhoz rohanok és már előre nevetek, ahogyan Kelly eltorzított hanggal pizzafutárnak adja ki magát.
- És rögtön be is költöznél azokhoz a pasikhoz? - Kérdezem mosolyogva a nagy pakkjára mutatva, miután ajtót nyitva megbizonyosodtam róla, hogy tényleg a barátnőm próbál viccelődni velem.
- Szia, Kells! Hát igen, délután kettő óra túl régen volt már! - Mondom én is szomorúan, hiszen pontosan öt órája már annak, hogy legutóbb találkoztunk. Furcsa, mert még valamennyire hiányzott is és ezt minden viccet félre téve mondom.
- Imádom a nagyszüleidet! Na de gyere, még a végén idefagysz az ajtónk elé! - Tátom el a számat a belga csoki láttán. Imádom az édességet, bármilyen formában jöhet, akár még vénásan is belövöm, ha kell, a belga csoki pedig a világ legfinomabb csokoládéja így igazán megtisztelő, hogy Kels nagyszülei gondoltak rám a távolból. Behúzom barátnőmet az ajtóból egy gyors ölelés kíséretében, mögötte pedig be is zárom az ajtót, hiszen anyu ma éjszakás műszakban dolgozik, így mi vigyázunk a lakásra. Ahhoz pedig, hogy jól teljesítsük a feladatot, zárt ajtók kellenek.
- Nyugodtan pakolj le bárhova, érezd magad otthon! - Mutatom körbe neki a szabad helyeket, aztán a nappali közepén lévő kis asztalkára mutatok. - Előkészítettem mindent, már csak mi kellünk és a pletykák. - Boldogan nevetgélek, mert rég óta most először tényleg felhőtlenül jól érzem magam és semmi sem árnyékolja be a jó kedvemet.
- Foglalj helyet és mesélj! Tölthetek addig egy pohár pezsgőt, esetleg? - Hellyel kínálom és kíváncsiskodni kezdek, a pezsgőt pedig a levegőbe emelem és felé mutatom. Én minden bizonnyal inni fogok pár pohárkával és remélem ő sem utasítja el az alkoholt. Magunk közt vagyunk, bajunk nem eshet, úgyhogy nyugodtan kiengedhetjük a fáradt gőzt. Az üveggel együtt leülök az asztalka túloldalára és kíváncsi tekintetemet Kellyre szegezem, s várom, hogy elkezdődjön eddigi Rosewood-ban töltött legjobb éjszakám. Csajos, beszélgetős, nevetgélős estére felkészülni, mindent bele!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kelly Treedle
Truthful
avatar

• Foglalkozás : ◢ diák
• Tartózkodási hely : ◢ Rosewood
• Humor : ◢ csak tojást ne lássak
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 23.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Re: Nappali   Vas. Szept. 28, 2014 5:46 pm

Steph & Kells
we are more then friendsElső nap mikor betettem a lábam ebbe az iskolába nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar barátokra lelek. Engem is meglepett ez a fordulat, mert azt gondoltam mindenki ellenséges lesz, szúrós szemekkel néznek a másikra amiért csak így beállít. Biztosra vettem azt is, hogy egyetlen normális ember sem akad ezen a kerek földön, aki hozzám szólna első nap és az nem kényszerből van.
S nézzenek csak rám az emberek! Jelenleg egy nagy táska nasival készülök a barátnőmhöz, akarom mondani a legjobb barátnőmhöz, azért, hogy ma éjjel átbeszéljünk, kibeszéljünk minden egyes személyt, aki csak él és mozog. Csak a szükséges dolgokat hoztam el magammal, ami nem más, mint a fél szobám, de ami kell az kell és nem lehet otthon hagyni. Meg amúgy is jövök Stephnek egy nagy tábla belga csokival, amiért a múltkor megettem az utolsó darabot mielőtt leszállt volna a gépem. Szeretem, hogy a nagyiék más kontinensen laknak mert így felfedezhetek egy új országot, kultúrát és szokások halmazát mikor náluk tartózkodom, a fiúkról már nem is beszélve. ÚÚ, jut eszembe majd el kell mondanom a világtörténelem legnagyobb hírét neki, tutira örülni fog.
Ahhoz képest, hogy csak másfél utcányira lakik tőlem elég későn szoktam átcammogni hozzá, egyszerűen lusta vagyok letolni a fenekem a tetőszobámból, hogy elinduljak. Az elindulással van nekem a legnagyobb bajom, mert ha már felálltam és a lábamon van a cipő akkor nem lehet megállítani. Ez volt ma is, nagyban jártam az internetet, új könyvek után kutattam hátha sikerül valami jót találnom majd megvennem, mikor csörgött az óra, hogy lassan elkések. Amilyen gyorsan csak tudtam pakoltam be a maradék cuccomat a hátizsákomba, pár igazítás magamon és már mentem is drága barátnőmhöz. Így történt az, hogy a headsettel a fejemen, a kék csillagos Conversemmel a lábamon csoszogok hozzá. Útközben párszor megállok, csinálok egy-két selfiet mert az elengedhetetlen a mai világban, és így, előbb utóbb, kisebb nagyobb késéssel megérkezem hozzá. Megtapogatom a zsebeimet a kulcsom után kutatva, de leesik, hogy ez már nem Phili, itt nem törhetek ajtóstul a házba, ezért ráülök a csengőre és várok. Magamba számolom a másodperceket, kíváncsi vagyok mennyibe telik Stepnek leérnie.
- Pizza futár, meghoztam a rendelését hölgyem. – elváltoztatott hangon szólalok meg mikor léptek zajára leszek figyelmes, majd vigyorogva nézek a kinyitott ajtóban álló lányra. – Azt hiszem rossz házhoz jöttem, azt mondták helyes pasik nyitnak ajtót, tévedtek. – szomorú kiskutya arcot öltök fel magamra, majd elmosolyodom.
- Na, helló Step, rég láttalak. – lépek közelebb, és ha megengedi, akkor belépek a házba, hogy ne kint fagyoskodjak. – A nagyszüleim üdvözölnek Belgiumból, küldtek neked egy nagy tábla csokit.You will remember me
for centuries
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Stephanie Monroe
Truthful
avatar

• Foglalkozás : Student ▼
• Tartózkodási hely : Rosewood ▼
• Humor : Raw ▼
• Hozzászólások száma : 22
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Nappali   Vas. Szept. 28, 2014 3:50 pm

Nappali

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Nappali   

Vissza az elejére Go down
 

Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Iskolán kívül :: Otthonok :: Monroe lakás-