Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Hétf. Okt. 20, 2014 1:53 pm

Avery & Clarissa
...
Ki gondolta volna, hogy az elveszett ikertestvérembe botlok bele? Senki, hisz 17 éven keresztül abba a tudatban éltem, hogy egyke gyerek vagyok, hogy nincs egy testvérem sem. Nem hogy iker testvérem, még hozzá ilyen... Mintha nem is lennénk rokonok, mondjuk nem is csodálom, hiszen éveken keresztül nem tudtam róla. - az megint más kérdés, hogy ő tudott-e rólam - De nem is nagyon érdekel, nincs más magyarázat arra, hogy a szüleink eltitkolták azt, hogy van egy testvérem... Ezt igen is kötelességük lett volna elmondani nekem. Az megint más tészta, hogy nem ilyen testvért akartam magamnak. Egy kedveset akartam, nem egy manipulatívat, hisz csak rá kell nézni... Igaz, hogy külsőleg szinte egyformán nézünk ki - de csak majdnem - viszont azt már most meg tudom állapítani, hogy személyiségileg totálisan különbözünk egymástól. Nem hiszem, hogy megakarom ismerni őt még jobban, mert már most tudom, hogy nem fogunk jól ki jönni egymással.
- Egy szót sem szóltak arról, hogy van egy ikertestvérem, de kezdem azt hinni, hogy jobb is, hogy nem tudtam a létezésedről. - mondom ugyan olyan hangnemben amilyenben ő is beszél velem.

Avy gyönyörű hangja Skypeon Very Happy • igyekszem hosszabbat írni. Smile©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Tate
A-Team
avatar

• Foglalkozás : „zaklatni az ikertesóm”
• Tartózkodási hely : „rosewood”
• Humor : „evil”
• Hozzászólások száma : 56
• Join date : 2014. Oct. 11.
• Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Hétf. Okt. 20, 2014 1:00 pm


Clarissa & Avery

Komolyan mondom, ez a lány maga a tragédia. Eljátssza, hogy gyönyörű, vakmerő és okos, pedig csak egy senki. A külsejét nem tudja használni, egy gyáva és agyatlan liba. Úristenem, kérlek add, hogy ezt túléljem, de ő ne.
A kis ördög a vállamon megint megjelent, és nevetett, jókat szórakozott ezen a szituáción. Amikor rám nézett, magamat láttam, azaz a régi és jó énem, ami már rég kimúlt. A mostani Avery sokkal jobb. A régi odaadó volt, törődő és kedves, a mostani pedig egy velejéig romlott gonosz. Nem tagadom, hogy az vagyok, hiszen a tényt nem lehet letagadni. Amennyire gonosz vagyok, annyira is tudok szeretni, ha valaki áttöri a négy falat, amit magam köré építettem. Nem sajnálok senkit, inkább jóízűen mindenki képébe röhögök, ha a problémájuk elég nagy. Ilyen vagyok, és ezen nem fogok változtatni soha!
–  Kiscicám, komolyan, te egy szót sem hallottál rólam? Esetleg csak olyan hülye vagy, hogy elfelejtetted?  – ráncoltam a szemöldököm gúnyosan, és úgy beszéltem vele, mint egy értelmi fogyatékossal. Körülbelül azon a szinten is van, ezt nem is félek kimondani. Ez a kisimított haj.. Nem áll jól neki. Lehet, hogy ugyanúgy nézünk ki, de nekem jobban áll ezerszer. - Figyelj ide, szerinted miért nézek ki úgy, mint te? - tátottam a szám, és tettettem a meglepettséget, ami valójában nem volt meg bennem, hiszen én mindvégig tudtam már egy ideje, csak keresgéltem a kis testvéremet, és most lám, végre itt van. Annyira ártatlan kis virágnak tűnik, pedig nem kis vaj van a füle mögött. Alig várom, hogy Halloween bulin is megjelenjen a titkos szeretője, és pár rossz dolgot csináljak vele a szertárban, talán a mosdóban. Hmm.. Igazán harapnivaló kis husi pasija van. Talán kölcsönveszem pár éjszakára, hiszen nem fogja tudni, hogy nem Clary vagyok, és ezt a moslékagyat eljátszani igazán könnyű.


Δ Note: :PP  Δ Music: Clary csodás hangja xD
© 
Sexy naughty bitchy me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Hétf. Okt. 20, 2014 12:44 pm

Avery & Clarissa
...
Egy kis magányra vágyom, egyedül létre. Ide pedig kétlem hogy bárki jönne, főleg, hogy még nagyban tartanak az órák csak én jöttem el egy kicsit hamarabb. Egyfolytában a tegnap éjszakán jár a fejem, és mivel ezen gondolkozok egyből el is mosolyodok. Életem legszebb éjszakája volt a 17 évem alatt. Tökéletes volt az egész. És a reggel... Még azzal a tudattal is szép volt, hogy nem sokára mennem kell, mert mellette ébredtem, őt pillantottam meg először, és kaptam jó reggelt puszikat is. Kihasználtuk az éjszaka minden egyes pillanatát, hisz egyikünk sem tudja, hogy mikor találkozhatunk újra, hogy mikor lehetünk együtt megint.
Miközben azon gondolkodok, hogy hogyan tovább egy ismerősnek vélt hangot hallok meg. Felnézek az előtte ülő személyre és... Mintha csak tükörbe néztem volna. Nem tudom, hogy ez hogy lehetséges...
- Oké... Ki vagy? És miért nézel ki úgy, mint én? - teszem fel meglepődötten neki a kérdésemet és nem bírom levenni a tekintetemet róla. A szüleim sosem mondták volna, hogy van egy ikertestvérem... Más magyarázat nem létezik arra, hogy ugyan úgy néz ki, mint én.

Avy gyönyörű hangja Skypeon Very Happy • igyekszem hosszabbat írni. Smile©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Tate
A-Team
avatar

• Foglalkozás : „zaklatni az ikertesóm”
• Tartózkodási hely : „rosewood”
• Humor : „evil”
• Hozzászólások száma : 56
• Join date : 2014. Oct. 11.
• Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Hétf. Okt. 20, 2014 12:05 pm


Clarissa & Avery

Ez a város maga a borzadály! Komolyan mondom, ennél még talán Csernobil is jobb, pedig kérlek, rádióaktív sugárzás van ott! Inkább bomoljon a DNS-em, minthogy itt szívjak. Semmi izgalom, semmi botrány, esküszöm, még stílusa sincs ennek a szemétdombnak. London pedig sokkal jobb.. Régies, van stílusa, egyszerűen gyönyörű. Egyedisége világrengető. Nem tudom mit eszik a Tate család ezen a helyen, pedig semmi különlegesség. Mondjuk mit várok tőlük.. Mindig is ízléstelenek voltak, tekintve arra, hogy a kis Clary van náluk, nem én!
Érdekes, hogy mennyire egyhangú. Egy kávézó itt, egy kávézó ott.. Mindenhol egy rohadt kávézó! Várjunk.. Clarissa! Ott van! Én pedig itt, nem messze tőle.. Kövessük!
Szedtem a lábam utána, és a könyvtárban állapodott meg. Jesszusom, nem elég, hogy rosszul öltözik, még stréber is. Na jó, elegem van, most és azonnal bemegyek és helyre rakom!
Mikor leült egy asztalhoz, egyből elé ültem.
–  Szia Clary!  – mosolyodtam el ördögien, és tudtam, hogy most lesokkoltam. Talán nem gondoltam át, de már nem tudom visszavonni. - - Nem gondolkoztál még el azon, hogy turkálón kívül máshonnan is öltözködj..? Kis gazdag lány. - arcmimikám minden érzelmem elárulta, és a kis gazdag lány titulust kiemeltem gúnyosan. Kis ribi, még a tanárával kavar, és meg is szégyeníti a testem.. Rettenet! Istenem.. Ilyenkor felpofoznám. Jól elleszünk mi itt, ha el nem fut.


Δ Note: :PP  Δ Music: Clary csodás hangja xD
© 
Sexy naughty bitchy me
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   Hétf. Okt. 20, 2014 11:50 am

Avery & Clarissa
...
Vége a sulinak, végre. Már semmi kedvem sem volt ott lenni, mert attól féltem, hogy ha a sálam egy kicsit is elmozdul a helyéről akkor a többiek meglátják a szívás nyomát a nyakamon. Ha pedig valakinek a fülébe jut akkor sec perc alatt kiderül minden és a szüleim fülébe is jut, akkor pedig tényleg véget vetnek a kapcsolatnak. Én pedig azt kurvára nem tudnám elfogadni ha nem találkozhatnék a szerelmemmel. Így is alig találkozunk, nem hogy még ha más is megtudná, hogy együtt járunk... Ismerem a szüleimet és tudom, hogy bármennyi időt is adnánk nekik nem tudnák elfogadni ezt az egészet, így hát várnom kell arra, hogy betöltsem a 18. életévemet hogy szabadon dönthessek a sorsom felől, így hát abba már nem lesz joguk bele szólni.
Ilyen gondolatok jártak a fejemben miközben mentem a városi könyvtárba. Kis magányra van szükségem, ott tudok leckét is írni és senki sem zavar.
Bementem az épületbe, majd az egyik könyvespolc sorhoz mentem, kivettem egy könyvet ami kell a házimhoz, majd leültem és elkezdtem írni.

zeneszám • igyekszem hosszabbat írni. Smile©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aria Montgomery
Liar
avatar

• Foglalkozás : § tanuló
• Tartózkodási hely : § Rosewood
• Humor : § akad
• Hozzászólások száma : 47
• Join date : 2014. Aug. 13.
• Age : 23

TémanyitásTárgy: Könyvtár   Csüt. Aug. 14, 2014 2:14 pm

.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Könyvtár   

Vissza az elejére Go down
 

Könyvtár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Iskolán kívül :: Belváros-