Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 6:29 pm


Clarissa & Aaron- Akkor viszont fogalmam sincs, hogy fog ez működni... Tényleg nincs. Nem megy, nem szabad... Akkor mi az, ami megy kettőnk között? - Mert ez már nagyon érdekelne, mert lassan, de biztosan arra fogunk eszmélni, hogy semmi sem, mi pedig csak vagyunk egymásnak, amit nem akarok. Nem akarok erre ráébredni, mert fontos, mert az utóbbi időben semmit sem akartam ennyire, sőt semmiben sem tartottam ki ennyire.
- Tehetetlennek lenni pedig még nehezebb. Fogalmam sincs mi zajlik le benned, mert ha én nem akarom, hogy beszéljünk róla, akkor Te nem mondod el, pedig a bizalom valahol itt kezdődik, kezdődne, apróságokból építkezve. Amiről Te úgy gondolod, hogy kevésbé fontos, számomra talán az lenne, ha elmondanád. Engem minden, minden érdekel, ami Te vagy. Érted? Tudod mit? Legyen olyan... Csak tizenöt percünk egy nap, amikor be sem áll a szád és csak beszélsz, beszélsz és beszélsz hozzám. Csak tizenöt perc. - Tizenöt percben nagyok sok mindent el lehet mondani. Én pedig kezdetnek csak ennyit kérek. Szerintem ez egyáltalán nem sok és biztosra veszem, hogy menne, menni fog neki. Az sem számít, ha gondolkodás nélkül fecseg össze-vissza, akkor is meghallgatom, végighallgatom, mert akarom... Azt akarom, hogy ez a valami működjön közöttünk.
- Nincs semmi baj... Clary, keress valamit, amivel elszoríthatom. Van valami alkohol a házban, valamivel el kell állítani a vérzést, meg kellene kötszer. - Mondtam miközben a mosogatóhoz sétáltam és fölé tartottam a tisztességesen vérző kezem. Nem akarok semmit sem összevérezni, viszont csak úgy nem fog elállni, ahhoz túl mély a seb. Az sem kicsit lesz kellemetlen, amíg elállítom. Most viszont szép nagy vércseppek áramlanak a sebből. - De ha nincs vagy nem találsz, akkor megteszi közönséges konyhasó is, citromlé vagy ecet, de kötszer az kell. - Férfi vagyok. Naná, hogy nem először ér apróbb baleset. így már profi módon feltudom találni magam anélkül is, hogy orvoshoz rohannék. Különben is, amíg egy váróteremben üldögélek, addig ötször elvéreznék még egy kisebb sérülésből adódóan is. Szóval, egyedül is megoldom, ha csak nem valami komolyabb sérülésről van szó, de egy konyhai baleset még nem számít annak. Csak nem fogok elvérezni.You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 5:41 pm

Aaron & Clarissa
...
- Én próbálom eltüntetni a falakat!!! De nem megy, valahogy nem bírom, érted?! Vannak olyan dolgok amiket nem mondhatok el, amiket nem szabad... - itt elhalkul a hangom, mert eszembe jut, hogy mi történhetne, hogy ha Aaront beavatnám az -A-s dolgokba... Nem akarom őt veszélynek kitenni, és ez csak akkor működik ha nem tud róla. Még akkor is ha legszívesebben elmondanék neki mindent.
- Én igyekszem tényleg, csak... Annyi éven keresztül senkiben sem bíztam meg, és nehéz ezt megváltoztatnom. - mondom már kicsit nyugodtabb hangon. Nem akarok vele veszekedni, de úgy látszik ma csak vitázni tudunk...
Próbálok lenyugodni mikor meglátom, hogy megvágta magát. Egyből oda rohanok hozzá. - Aaron... - teljesen kétségbe vagyok esve, soha nem tanultam elsősegélyt és most rohadtul nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. Azt sem tudom, hogy anyáék hol tartják a kötszereket és miegymást.

• bocsi, hogy rövid lett Sad©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 5:32 pm


Clarissa & Aaron- Tudom... - Nem csak neki nem könnyű, de nekem sem az. - De nem csak a szex az, amivel gondunk van. Clary, fél év... De Te még mindig nem bízol bennem annyira, hogy működne, inkább ellöksz, mert félsz, nekem pedig fogalmam sincs mitől, azt sem tudom mit kellene tennem, hogy ez megváltozzon közöttünk, hogy ne kezdj el remegni, ha megakarlak érinteni, csókolni. - Talán velünk van a baj, bennünk van a hiba. Fogalmam sincs. Most először igazán sejtelmem sincs. Elmúlt fél év. Elmúlhat még fél év, mert tudok várni, kibírom, ha belepusztulok, akkor is, de megfog bármi is változni?
- Nem akarsz semmit sem elsietni. Jól van. Nem is várhatom el, hogy ez másképp legyen, sőt senki sem. De az a baj, hogy Te alapból félsz valakinek megnyílni, mert ez sebezhetővé tesz, de másképp nem fog működni. Áruld el, mit csináljak, hogy átjussak azokon a falakon? Idő kell? Időnk az van. De valamikor elfog tűnni a védőfal kettőnk közül? Ha igen, akkor várok, bármeddig. - Fél év után most bukott ki belőlem, eddig tudtam magamban tartani, amit nem kellene, de... Úgy érzem, hogy egész egyszerűen eltaszít, kizár és sehogyan sem tudok átjutni azokon a falakon, pedig iszonyúan szeretnék.
A pillanat hevében, amint a kezembe vettem a kést szinte abban a másodpercben, hogy szeletelni kezdtem a vacsihoz a hozzávalókat sikerült profin megvágnom a kezem, méghozzá elég mélyen.
- A fenébe... - Sziszegtem a fogaim között, mert éreztem is rendesen, az ömlő vérről pedig nem is beszélve. Tényleg sikerült alaposan magamba engednem, amit azonnal észre sem vettem, mert másra figyeltem, vagyis inkább totálisan másfelé jártam gondolatban, csak akkor eszméltem fel, hogy már az ujjamat vágom csak, amikor cefetül belehasított a fájdalom.You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 4:31 pmAaron & Clarissa
...
Pontosan jól tudom, hogy vannak elvárásai, és tudom, hogy mit akar, de... De nekem még nem megy. Nem bírnám megtenni, még nem. Nem tudom miért, de én még várni akarok vele, de a másik felem -  a rosszabbik, a vadabb - minden erejével azon van, hogy engedjek Aaron csábításának. Nehéz ellenállni, de nem lehetetlen. Habár... De visszavonom, alig bírok józan ésszel gondolkodni mikor végig simít a lábamon.
- Aaron... Nekem ez még nem menne... - mondom halkan, majd lepattanok a pultról és elkezdek elő pakolni dolgokat. Miközben szedem elő a dolgokat végig azon kattog az agyam, hogy most, életemben először engedjek-e a kísértésnek... Fél év, fél éve vagyunk kb. együtt. Mindig sikerült leállnia én pedig ezt nagyra becsülöm benne, főleg azért, mert tudja, hogy nekem ez túl korai lenne még. Így is a szüleim haragját kockáztatom, és kétlem, hogy nem látszódna rajtam, hogy történt valami. Habár... Nem tudom. Még sosem gondolkodtam ilyen dolgokon.
Mikor elő pakoltam mindent hirtelen oda megyek hozzá és megcsókolom, majd huncut mosollyal oda megyek a pult másik végéhez és elkezdem kikeverni a palacsinta tésztáját.

• bocsi, hogy rövid lett Sad©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 4:18 pm


Clarissa & Aaron- Tudod mit? A desszertet rád bízom. Csak valami édes legyen... - Mi tagadás, akkor sem panaszkodnék, ha desszertnek mindössze egy tejszínhabos flakon nyomna a kezembe egy kacér mosollyal, hogy kezdjek vele, amit akarok. Annál édesebb desszertet ugyanis el se tudok képzelni, mint amit róla fogyaszthatok, de ugye az önkínzásnak semmi értelme sincs, pedig pontosan azt teszem azzal, hogy finom csókokkal kezdtem ostromolni, mert tudom, hogy le kell állnom, de ha egyszer olyan nehezemre esik megálljt parancsolni magamnak, mégis tisztában vagyok vele, hogy ezt kell tennem, mert ugyanakkor tiszteletben akarom tartani a döntését, még úgy is, hogy majd megveszek érte.
- Bár nekem Te is elég édes vagy, sőt... A legédesebb. - Csókoltam vissza, miközben párszor játékosan beleharaptam alsó ajkába. Egyik kezem a combján pihentettem, a másikkal pedig lassan simítottam végig a lábán, végül nem túl erősen, inkább csak egy kicsit hevesen markoltam bele a combjába, valahogy le kell fékezzem magam...
- De... Tudom, hogy még viselkednem kell. Türelmes leszek, ameddig csak tudok, de a "feltudnálak falni azonnal" pillantásokról nem tehetek, azok ösztönösek. - Nyomtam még egy apró csókot jakira, majd ellöktem magam a pulttól. Még ránk vár a vacsora készítés, viszont, ha csak az ajkaival foglalkozom és csak azokat figyelem minden pillanatban, akkor eléggé nehezen fog menni...
- Viszont, akkor kérek ki mindent a konyhapultra, amiből vacsi készíthető, a desszerttel pedig letelepedhetnénk valami film elé... - Nem azt mondom, hogy szinte bármit eltudok készíteni és mennyeien, de ahhoz képest, hogy férfi vagyok eléggé jól feltalálom magam a konyhában, másrészről pedig kénytelen is voltam minderre, mivel egyedül élek, így nincs is senki, aki főzzön rám, a gyors ételekre pedig nagyon hamar rálehet unni, ha minden nap azt kell ennünk, szóval előbb-utóbb kénytelen voltam összebarátkozni a konyhai dolgokkal és mostanára meglepően jó vagyok benne.You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Konyha   Vas. Okt. 05, 2014 2:23 pm

Aaron & Clarissa
...
Mióta itt vagyok Rosewoodba nem sok embert hívtam át magamhoz, leginkább csak Hannáékat. Őket is csak azért, mert néha biztonságosabb volt az ha nálunk alszanak. De meg van az okom, hogy szinte senki nem tudja hol lakok. Mivel nem egy szegény családból származok ezért nem kicsi a házunk, anyámék szeretnek fényűző életet élni, én sosem éltem vissza azzal, hogy sok pénzünk van. Mindig csak magamat adtam. Ami eddig be is vált. Aztán amikor átjöttek hozzám és meglátták a házunkat csak kihasználtak, a pénz miatt barátkoztak velem... Néha bármit megadnék egy kicsit szegényebb családért, de hát ez van. Nem tudok ellene mit tenni.
Kellett pár percet gyalogolnunk mire elértünk hozzánk, de nem zavart mert azzal vagyok akit szeretek. Daisy pedig mint egy jó kis gyerek jött mellettünk. Nagyon aranyos, imádom ezt a kutyát.
Mikor végre hazaértünk előre mentem, hogy ki nyissam az ajtót, a kulcsot pedig ledobtam az asztalra. Bementem a konyhába és megnéztem mi van itthon. A hűtő szokás szerint tele van minden féle kajával. Lehet bőven válogatni, hogy mit csináljunk.
- Apa csinálja a világ legfinomabb palacsintáját, megpróbálhatom össze hozni. De más desszertet is össze dobhatok. - mondom felé fordulva miközben halványan elmosolyodok. Mikor felültet a konyhapultra átkarolom a nyakát és lágyan megcsókolom. Beleborzongok a lágy és finom csókjaiba.

• bocsi, hogy rövid lett Sad©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Weston
Teacher
avatar

• Foglalkozás : Egyetemi előadótanár
• Tartózkodási hely : Rosewood, Pennsylvania
• Hozzászólások száma : 101
• Join date : 2014. Sep. 21.
• Age : 35

TémanyitásTárgy: Clarissa & Aaron - Végre együtt   Vas. Okt. 05, 2014 2:09 pm


Clarissa & Aaron- Hmm, mindig így akarsz rávenni valamire? Mert abban esetben figyelmeztetlek, hogy ez így nem túl fair velem szemben, mert mindig nyerni fogsz. - Még szép, hogy most a csókos technikára céloztam csöppet sem burkoltan, mivel nagyon is a tetszésemre volt, sőt... Az Ő ajkait sosem tudom megunni csókolni, ellenállni a csábításnak pedig még kevésbé. Ellenkezőleg, említettem már milyen önző tudok lenni, a egy nőről van szó? Szörnyen. Na és azt, hogy milyen elviselhetetlen vagyok, ha nem kapom meg, amit akarok. Senki sem gondolná egy férfiról, hogy képes nyafogni, pedig a legtöbben hajlamosak vagyunk rá és egy nőnél mindig beválik. Én pedig iszonyúan szeretnék már többet kapni belőle... Egyre jobban, egyre nehezebben tudok parancsolni magamnak. talán magamnak még menne, de a vágyaimmal már közel sem ilyen egyszerű. Azokat mégsem tudom eltitkolni.
- Mit szólsz Daisy? Ellátogatunk Clairhez? - Azt hiszem Daisy leakadt annál, hogy vacsora készítésről beszéltünk, szóval felőle most bárhová mehetünk, ahol a számára is akad valami finomság. Mintha nem tudná, hogy sosem szoktam megfeledkezni róla, más különben napokig nem alszom, mert éjszakánként keseríti meg az életemet, akkor, ha akár egyszer is megfeledkezem róla, szóval ez esélytelen.
- Szóval, mihez lenne kedved? Rendelünk valami vagy akarod, hogy megvillogtassam a páratlan tehetségem és készítsek magunknak valami fincsi vacsit? Te pedig kitalálhatnál valamit desszertnek? - De, hogy még vonzóbb legyen közben szépen felkaptam egy váratlan pillanatban és felültettem a konyhapultra. - Mit gondolsz? Elég vonzó ajánlatnak tűnik? - Ízelítőként apró csókokkal kezdtem kóstolgatni a nyakán nagyon lassan haladva egyik pontjáról a másikra.You are my life

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Konyha   Hétf. Aug. 18, 2014 3:10 pm

***I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Konyha   

Vissza az elejére Go down
 

Konyha

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Iskolán kívül :: Otthonok :: Tate ház-