Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Gabriel Brooks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Gabriel Brooks   Vas. Okt. 12, 2014 4:52 pmElfogadva!


Üdv a fórumon, Gabirel!  Cuki Egy újabb jóképű rendőrtiszt,  egyenesen New Yorkból.. Hm, szép kombináció!  Wink  Ne aggódj, nem lesz unalmas életed itt Rosewoodban, effelől biztosíthatlak! Very Happy
Na de nem is húzom tovább a mézesmadzagot, inkább kifejtem a lapoddal kapcsolatos véleményemet. Két szó: Nagyon tetszett! :3
Helyesírási hibát nem találtam benne, a fogalmazásod a helyén volt, egy szó mint száz, semmi okom tovább feltartani téged!
Nyomás foglalózni, majd keress játszópartnert magadnak! Illetve  vigyázz a környékbeli lányokkal, mert nem olyan ártatanok ám, mint azt elsőre gondolod!  Winkyou do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gabriel Brooks
Police officer
avatar

• Hozzászólások száma : 12
• Join date : 2014. Oct. 12.

TémanyitásTárgy: Gabriel Brooks   Vas. Okt. 12, 2014 3:24 pm

Gabriel Brooks


Ha futsz, kimerülten mész a sittre.Kívülről egy magas, izmos férfi, ahogy az elvárható egy rendőrtiszttől. Haját Barna haját rövidre vágva viseli, ugyanis csak így tudja elkerülni, hogy hogy éjjel a kispárnája ne kreáljon neki szarvakat. Borostája ezzel szemben jóval könnyebben megússza a dolgot, és van, hogy hetekig, vagy hónapokig kegyelmet kap az arcán, mielőtt nekiesne a négypengés hóhér.
Ami a ruházatát illeti, szeret kényelmes, praktikus cuccokat viselni, az évszaknak megfelelően, bár annyira még sosem fázott, hogy téli kabátra legyen szüksége(mondjuk ez Rosewood-ban változhat, sőt, szinte biztos, hogy fog is). Szabadidejében leggyakrabban egy "N7" feliratú fekete kapucnis pulcsit visel, aminek a két karján egy-egy piros fehér csík húzódik le a vállától a kézfejéig.
Munka közben ugyanakkor kénytelen megfelelni egy bizonyos elvárásnak, ezért olyankor bármennyire is utálja, muszáj egy kicsit elegánsabban öltöznie. Ez nála kimerül egy ingben, és egy márkásabb farmernadrágban, illetve egy dzsekiben. Nyakkendőt azonban ilyenkor sem vesz fel. Munkája kötetlen természete miatt(annyit túlórázhat, amennyit csak akar) leggyakrabban ebben a viseletben találkozhat vele az ember. Persze volt már rá példa, hogy 9ltönyben látták, ám ha valaki ezt szeretné elérni nála, ahhoz meg kell halnia, vagy esetleg házasodnia, bár ez utóbbinál az sem hátrány, ha meghívja az eseményre őt is.
Testének vásznán több elmebeteg művész is rajtahagyta a névjegyét, legutoljára egy drogfüggő kis g@rcs, kinek köszönhetően egy golyó ütötte sebhely található 10 cm-re balra a köldökétől, de ezen kívül van egy vágás is a bal kezén, egy szúrás után megmaradt heg a jobb vállában, és egy égésnyom a jobb lábán, valamivel a térde alatt.

Belülről egy végtelenül türelmes, és bolondos ember. Az a fajta fickó, aki akár szolgálat közben is képes végighallgatni egy rendőrviccet, és még nevet is rajta, de persze csak ha tényleg nagyon humoros, és nem hallotta még ezerszer. Némi fájdalommal tudatosult benne, hogy társai már nem így állnak a dologhoz, mikor megpróbálta tovább adni a kedvenceit, de a lelkesedését nem tudták letörni, így a mai napig nem hajlandó túl komolyan venni a munkáját, ha nincs senki közvetlen életveszélyben.
Könnyen barátkozó típus, és hajlamos vakon megbízni másokban, sokszor olyanokban is, akikben nagyon nem lenne szabad. Ezt a tulajdonságát több évnyi rendőri munka sem tudta kiölni belőle, így nagyon valószínű, hogy ha csak nem történik valami tragédia ebből kifolyólag, akkor elkíséri a sírig.
Bár mint már említettem a végletekig békés természet, a szerettei védelmében képes akár extrém dolgokat is művelni, ezért aztán nem érdemes kezet emelni a hozzá közel állókra, ha valaki meg akarja tartani azt a kezet.
Számos jellemhibája közül legsúlyosabbnak azt tartja, hogy egy kitartó, és csinos nő szinte bármire rá tudja venni. Próbál ez ellen küzdeni, de sajnos nem mindig tud ellenállni a kísértésnek.Becenév: Gabe(de csak ha muszáj)
Születési hely, idő: New York, 1985.11.08
Avatar: Stephen Amell
Csoport: Police Officer
Érdeklődési kör: TV sorozat, Videó játékok, Origami, lőfegyverek.
Kapcsolat a családdal: Messze vannak, szóval Skype-on maximum.Gabe - 28 - 8 - nem jellemző


1 Police Plaza. Az épület, amelynek olyan idióta az elnevezése, hogy sokan amikor meglátják, azt hiszik, hogy az 1-es az elején csak valami elírás, és például az újságokban is gyakran csak Police Plaza néven szerepel. Mellesleg ez az a hely, ahol összefut minden információ, amire csak szüksége lehet New York rendőrségének, és ahol naphosszat dolgoznak azok a rendőrök, akik sokkal több csillagot hordtak le az égről a vállukra, mint én, nekem pedig csak akkor kell betennem ide a lábam, ha valami baj van. Tekintve, hogy vagy 3 hónapos kényszerpihenő után lépek be ide, még mindig bekötött hassal, azt hiszem a "baj" nagyjából alkalmas rá, hogy körülírjuk, mire számítok ettől a megbeszéléstől.
-Jó napot! - Köszön rám a felettesem, kit még sosem láttam, én pedig viszonzom a gesztust, megszorítom a kezét, és amikor hellyel kínálnak, a szokásos "inkább állnék" macsó duma helyett, amit egy filmben láttam inkább kapva kapok az alkalmon, hogy ily módon szert tegyek egy kis hátszélre a gravitáció elleni ádáz küzdelmemben.
-Hogy van a sebe?
-Remekül. - Felelem összeszorított fogakkal, egy álmosoly kíséretében, ami még engem sem győzne meg. - Rendesen eltalált az a sz@rházi, de már túl vagyok a nehezén, és a rémálmokon is. Manapság csak akkor fáj, ha nevetek.
-Értem.
A mellén galaxist viselő tiszt az irataiba mered, ami nem jó jel.  Talán jobb, ha figyelmesen tanulmányozom ezt a mozdulatot, mert rám is ez vár a jövőben, életem végéig? Kapok egy irodát, ami nem sokkal kisebb, mint a cella, ahova a bűnözőket küldöm, és tologathatom az aktákat életem végéig? Remekül hangzik, de előbb...hova is zártuk azt a kis tetvet aki meglőtt? Felkeresem, és adok neki még egy sanszot, ha megígéri, hogy most jobban céloz...
-Nézze Brooks őrmester. Nincs senki a kapitányságon, aki ne kedvelné magát, és az aktájából ezt meg is tudom érteni. Maga remek rendőr, és nem szeretnénk elveszteni magát. Éppen ezért, kérem, ne úgy fogja fel, mint egy büntetést, ami most következik.
Általában jól tűröm a stresszhelyzeteket, de ez már kezd kikészíteni. A szemeim előtt íróasztalok, nyakkendők, és a kávéautomatánál folytatott unalmas fecsegések köröznek, ez a fickó pedig a világért sem hajlandó komolyan beszélni.
-Számtalanszor megsérült már bevetés közben, és ez a mostani nagyon komoly. Muszáj rendesen kipihennie, de amint látom, képtelen ágyban maradni. Ezért aztán úgy határoztunk, hogy áthelyezzük egy Rosewood nevű kisvárosba.
-Huhh?
-Van valami mondanivalója ezzel kapcsolatban?
Na igen, meg tudom érteni, hogy az előző megnyilvánulásom nem volt valami építő jellegű, de első blikkre sajnos nem jut eszembe semmi, ami sokkal frappánsabb lenne, így kérek pár másodpercet, hogy összeszedjem a gondolataim, és csak utána felelek.
-Uram, egy kisváros? Mégis mi dolgom lenne ott? Rám itt van szükség.
-Magának viszont pihenésre van szüksége, nem pedig pár újabb sérülésre. A döntés végleges. Szereztünk magának szállást, 3 hónap múlva jelentkezzen szolgálatra az ottani kapitányságon. Elmehet!

Egy héttel később már az új lakásomban nyüstöltem tovább a PC-m, hisz más dolgom úgysem akadt a rehab programot leszámítva, amit természetesen nagyon komolyan vettem. Idővel egészen megkedveltem ezt a kisvárost. Igaz ugyan, hogy New York-hoz képest vannak hiányosságai, de az, hogy fogni kéne a helyiek pulzusát, hogy lássuk élnek-e még egyáltalán nem igaz. Van valami ebben a helyben, valami amit nehéz lenne körülírni, csak abban vagyok biztos, érzem, ez a közösség korán sem olyan két dimenziós giccs parádé, mint a róla készült képeslap alapján gondolná az ember. Drogdílerrel viszont valóban nem találkoztam eggyel sem amióta itt élek, és pizzát is csak két helyről lehet rendelni, de azt hiszem ezekhez még hozzá lehet szokni. Közben lassan elérkezik a pillanat, amikor újra szolgálatba kell állnom. Már alig várom...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Gabriel Brooks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Karakter sarok :: Elfogadott karakterlapok :: Police officer-