Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Spencer Hastings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Spencer Hastings   Szomb. Okt. 04, 2014 1:34 pmElfogadva!


Drága Spencer!
El sem tudod képzelni mennyire vártam már azt, hogy a lapodat tudjam olvasni.^^ Habár userke nem nagyon szereti Spencert, de a karakter annál inkább imádja! Wink Nagyon tetszett az írásod, főleg, hogy a Toby&Spenc párosítás a kedvencem. És a forrásaim szerint Toby is készülget a lapjával, így hát hamarosan egymásra találhattok.  Rolling Eyes
A foglalók már kész vannak, így hát keress valakit akivel játszhatsz, jó szórakozást. SmileI'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Spencer Hastings   Szomb. Szept. 20, 2014 10:27 pm

Spencer Hastings


Tudod mit mondanak a reményről, örök szenvedést szűlHosszú, barna hajkoronámat kiengedve szeretem hordani, az aktuális kedvemtől függően begöndörítve vagy szálegyenesen. Copfba csak nagyon ritkán kötöm, maximum a testnevelés órák alatt vagy akkor, ha épp valamilyen sportot űzök. Magasságom 160 körülire tehető. Testsúlyproblémáim soha nem adódtak, amit leginkább annak köszönhetek, hogy a szüleim olyan családi sportokat hoztak be a mindennapjainkba, mint a tenisz és a gyephoki.  Egy átlagos, 18 éves gimnazista lányhoz hasonlóan én is szeretek divatosan öltözködni, illetve a sminkelés is fontos szerepet játszik a mindennapjaimban. Persze, Hannah-val ellentétben, én egy bizonyos határon belül mozgok, semmi sem szeretek túlzásba vinni. Például, ha választanom kellene egy egyszerű természetesnek ható smink és a macska szemek között, határozottan az előbbi vinné el a pálmát. A legkedveltebb ruhadarabjaim közé a flanelingek, blézerek,  csőszárú nadrágok, különböző dzsekik, illetve a ruhácskák tartoznak. Ezen kívül az évek során a különböző színű és formájú sálakból, kalapokból és táskákból  jelentős mennyiség gyűlt össze.
A belsőmről annyit érdemes tudni, hogy rettentően kitartó és céltudatos vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt véghez is viszem, nem számít mit kell megtennem annak érdekében! Szeretek olvasni, informálódni, képben lenni mindennel, ami kicsit is érdekel. Nem vagyok naív, engem egyáltalán nem könnyű átverni, átlátok az embereken. Csak egy valakit nem tudok megfejteni és az A. Ha tudnám, hogy kicsoda ő.. Vagy azt, hogy ki NEM ő.. akkor jóval előrébb lennék.Becenév: Spence, S
Születési hely, idő: Rosewood,1994 április 11
Avatar: Troian Bellisario
Csoport: Liar(Hazug)
Érdeklődési kör: Rengeteget olvasok, képezem magam, tanulok, mindezt annak érdekében, hogy bejuthassak egy jó nevű egyetemre. Jó lenne ösztöndíjasként elvégezni a Borostyán ligás egyetemek valamelyikét, bár amióta A bekerült a képbe, erre egyre kevesebb esélyt látok. A makacsságom és a célkitűző képességem egyszer a vesztemet fogják okozni. A miatt egyre kevesebb időm marad a tanulmányaimra, így a teljesítményem is egyre romlik, amin sürgösen változtatnom kell! Nem hagyhatom, hogy A az életemnek ezen szakaszát is tönkre tegye. Ezen kívül szeretek sportolni. A tenisz és a gyephoki nálunk afféle családi hobbinak számít, nem csoda hát, hogy gyerekkorom óta űzöm mindkettőt. Illetve, amikor nem az előbbiekkel vagyok elfoglalva, akkor éppen a barátaim vagy Toby társaságát élvezem.
Kapcsolat a családdal: Higgyétek el, ez bonyolult. Általában jó kapcsolatot ápolok a szüleimmel, kivéve amikor valamit elhalgatnak előlem. Ki nem álhatom, amikor úgy próbálnak megvédeni, hogy nem osztanak meg velem valami lényeges dolgot. A nővéremmel, Melissával az utóbbi időben eléggé viharos a kapcsolatunk. Egy éve volt egy kis kalandom az akkori barátjával, Wrennel, ami bár szakítással végződött, meglehet, hogy azóta is neheztel rám.D - 20 -pár év - nincs


Nem hiszem el, hogy még mindig ugyanott tartunk ahol két évvel ezelőtt. Alison mindent felkavart az életünkben, de helyesebb lenne inkább úgy fogalmaznom, hogy mindent tönkretett. Az egész életem fenekestül felfordult -A megjelenése óta. Szinte semmibe nem kezdhetünk bele anélkül, hogy ne kapnánk minimum egy csípős névtelenül megcímzett üzenetet. Nem mondom, hogy mindezért Ali lenne a felelős, mert az nem igaz, hanem ehelyett inkább úgy fogalmazok, hogy ő az oka annak, hogy -A a képbe került. Én személy szerint nem tudom mit higgyek el abból, amit New Yorkban a tudomásunka hozott. Nekem rettentően gyanús a története. Rengeteg információ jutott a tudomásunkra azzal az ominózus éjszakával kapcsolatosan, mikoris letörölte magát a térképről. Régebben jó barátomnak tartottam őt, megbíztam benne, de ami a legrosszabb, hogy a titkaimat is meg mertem osztani a szőkeséggel. Sok olyan dolgot műveltem az elmúlt években, amit ha lehetne, legszívesebben meg nem történtté tennék, de sajnos erre egyelőre még nincsen lehetőségem. Illetve, abban sem vagyok már teljesen bizonyos, hogy lehet-e még hinni Ali adott szavában. Azt hiszem, először erre a kérdésre kell meglelnem a válaszomat és csak utána következik -A, mert ha kiderül, hogy Alison végig hazudott nekünk, akkor az is könnyedén előfordulhat, hogy ő áll az "A" betű mögött. A fenébe is, hogy megint ezen töröm a fejemet.. Az ágyamban hirteen átfordulok a másik felemre, majd a fejemre húzom a párnámat, abban bízva, hogy így kiűzhetem a nem oda illő gondolatokat az elmémből. Ám, mindezzel mindössze csak azt értem el, hogy elkerülje a figyelmemet az okostelefonom ismerős csengőhangja. Mint az pár röpke percen belül ki is derült, Toby keresett. Az én rendőrakadémiára iratkozott, jóképű és ezermester pasim, akit tiszta szívemből szeretek. Nem is tudom, szerettem-e még valakit ennyire vehemensen, mint őt. Lelki szemeim előtt hirtelen táblázatszerüen leperegnek az ex barátaim nevei, majd egy-egy arc is társult melléjük. Wren, Alex.. Ian, akivel ha jobban belegondolok nem is volt konkrétan semmi kettőnk között. Így lefuttatva a neveket, azt hiszem egyértelműen kijelenthetem, hogy senki iránt nem éreztem ennyire erős vonzalmat és ragaszkodást, mint most Tobes iránt.
Amint  eljutott a tudatomig, hogy az előbb telefonon keresett, kezeimbe emeltem a készüléket, majd bepötyögtem a számát és lenyomtam a zöld gombot. Két csengés után a vonal tulsó felén lévő személy felvette a telefonját.
- Spence, végre! Azt hittem, már nem érlek el! - Az az ismerős hang. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit kell felelnem neki, csak mosolyogtam egymagamban, mint a tejbetök. 
- Toby! Minden rendben? - Tört elő belőlem az örök aggodalmaskodó énem, magam sem értettem, miért. Olyan rég hallottam utoljára a hangját, hogy már hiányzott.
- Nyugi, minden rendben, sőt! Hamarosan találkozunk! - Szinte magam előtt láttam a mosolyát, amint telt, csókolni való ajkait elhagyták ezek a szavak. - Mondjuk holnap, ha neked is jó.. - Javasolta, mire én félbeszakítottam.
- Legyen inkább abban a pillanatban, ahogy megérkezel Rosewoodba! Nem érdekel, hogy mennyit üt éppen az óra.. ismered a járást. - Kuncogtam fel a saját megjegyzésem hallatán, mire ő is felnevetett.
- Rendben, akkor egy óra múlva ott leszek! - Ígérte, tíz perc múlva, amint abbahagyta a kacagást.
- Várni foglak! - Feleltem, majd kinyomtam a telefont és visszadőltem a pihe puha ágyikómba, álomra hajtva a fejemet, remélvén, hogy reggelre már nem leszek egyedül.  
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Spencer Hastings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Karakter sarok :: Elfogadott karakterlapok :: Liar-