Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Világleírás   Szer. Aug. 13, 2014 8:47 pm


A pennsylvaniai Rosewoodban semmi sem az, aminek látszik. A történetünk középpontjában hat lány áll, Alison DiLaurentis, Hanna Marin, Aria Montgomery, Emily Fields, Spencer Hastings és Clarissa Tate, akiket hosszú ideje már, hogy rettegésben tart egy bizonyos A nevezetű egyén. Senki sem tudja, kicsoda ő, ám egy valamire sikerült fényt deríteniük a lányoknak: Akárki is legyen az illető, nem a barátjuk.

Clarissa olyan másfél éve költözött Rosewoodba a családjával, abban az időszakban, amikor a négy lány először kapott rejtélyes üzeneteket attól A bizonyos személytől. Valamiféle ismeretlen okból kifolyólag ez a valaki Clarissát is célba vette, mindazok ellenére, hogy ő nem is ismerte a brancs egykori vezető személyiségét, Alisont. A lányok az elején nem tudják, hogy A-nek van még egy célpontja rajtuk kívül, erre csak a későbbiekben jönnek rá.
A történetünk a negyedik évad befejező epizódjától indul, pici változtatásokkal megspékelve.
Aria, Hanna, Emily és Spencer elindultak New Yorkba, hogy találkozhasanak Alivel, ám a helyszínre érve, valaki más fogadja őket Noel Kahn személyében. Mint kiderül, Noel vezeti el a lányokat Ali tartózkodásának pontos helyiszínére. Mindenki könnybe lábadt szemmel örül az eltünt lány viszontlátásának, kivéve Spencert aki úgy érzi, már nem tud megbízni régi barátnőjében. A négy lány Alison anyjára, Mrs DiLaurentisre gyanakszik, mint aki átvette Mona szerepét A alakításában, majd az elkövetkezőkben Ali megnyílik az egykori brancsának tagjai előtt és mindent elmond nekik. Sok mindenről beszámol a lányoknak, többek között arról is, hogy találkozott Ezrával az eltünésének éjjelén. Ez idő alatt CeCe a rendőrkapitányságon van Darren Wilden meggyilkolásáért és éppen alkut próbál kötni Holbrook rendőrtiszttel, felajánlva neki, hogy elárulja Bethany Young gyilkosának személyét. CeCe azt állítja, hogy Clarissa Tate a felelős a lány haláláért. Holbrook tőle értesül arról is, hogy Alison még életben van. Mivel a négy lányt per pillanat senki sem találja, a detektív szinte biztos benne, hogy ahol ők vannak, ott lesz Alison is. Mindenkit kihalhat a kapitányságon, aki bármit is tudhat a lányokról, Clarissával és az egész családjával együtt.  Holbrook minden áron ki akarja deríteni, hogy mi az igaz abból, amit CeCe az imént Clarissával kapcsolatban közölt vele, mert nem tudta elhinni, hogy az unokhúga képes lenne minderre..
Ezráról kiderül, hogy akart írni egy történetet Ali életéről, de a lány végig hazudott neki, kezdve a korával. A rendőrség hamarosan megtalálja Spencer autóját Philadelphiában, így értesítik az ottani rendőrséget, hogy legyenek készenlétben, ha kellene. Alison eközben tovább beszélt a lányoknak, részletesen beavatva őket annak az éjszakának a rejtelmeibe, amikor utoljára látták őt. Megtudjuk, hogy mindenkit felkeresett, aki egy kicsit is gyanúsnak tűnt a számára, majd visszatért a vendégházba és egy újabb üzenetre várt, de nem jött több. Hazament, azt hitte megnyerte a csatát, amikor váratlanul valaki hátulról leütötte, majd a saját anyja élve eltemette. Talán fedezett valakit.. A lényeg, hogy miután kiásták a földből, Mona rátalált és ő javasolta neki, hogy meneküljön el. A lányok próbálják győzködni, hogy ne meneküljön el újra a Noel-tól kapott repülőjeggyel, de Ali hajthatatlan. Tudni akarja, miért bánt el így vele az anyja.
A rendőrség Philadelphiában megtalálja Spencer autóját, de a lányokat nem. Valaki viszont mégis ott ólálkodik New York-ban, a közelükben, de ha nem a rendőrség, akkor kicsoda lehet? Az ablak betörik és A megjelenik előttük szokásos fekete csukjájában. A lányok elmenekülnek, felszaladnak a tetőtérre, A puskával a kezében igyekszik utánuk. Hirtelen előkerül Ezra, a nyomában A-vel. Ezra azt állítja, tudja, ki viseli a csukját, ezért a rejtélyes A meghúzza a ravaszt és lelövi őt, majd elhúzza a csíkot. Ezra megsérül, a lányok értesítik a rendőrséget, de vajon azok időben odaérnek még mielőtt elvérezne?  Ezt sajnos még nem tudhatjuk...

Mivel kézzel fogható bizonyíték nincs arra, hogy Clarissa bárkit is megölt volna ezért szabad lábra engedik.
Amint eljön a Szeptember a 6 lány vissza megy Rosewoodba, hogy folytathassák az életüket. Clarissa kicsit feszülten megy vissza a suliba, mert nem akarja érezni magán a sok szempárt, de legnagyobb örömére senki nem foglalkozott azzal ami New Yorkban történt.
Telnek-múlnak a napok, aztán jön a rejtélyes dolog az ebédlőben. A 6 lány egyszerre kap sms-t attól a bizonyos A-tól. Innentől fogva Clarissát befogadták a csapatukba, habár teljesen még nem bíznak a lányban.
Vajon Alison, Emily és a többiek bizalmukba engedik az új lányt? vajon kiderül, hogy ki A? és mi lett Ezrával? Ha tudni akarod, hogyan folytatódik a történet gyere és légy részese Te is a kalandunknak!

Szeretnénk tudatni, hogy mi csak kisebb mértékben követjük a sorozat eseményeit! Ezt úgy kell érteni, hogy attól, hogy a 4. évadot követően valamelyik szereplő életét veszítette, az itteni alkotójának még nem muszáj megválnia tőle!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Alap lépések :: Kezdés-