Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Clarissa Tate - loading...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Clarissa Tate - loading...   Hétf. Szept. 29, 2014 8:19 amElfogadva!


Drága, Clarissa!  Cuki
Mit is mondhatnék, az előtörténeted nagyon tetszett, minden a helyén volt, helyesírási hibákat nem igazan találtam benne! Igaz, hogy a jellemzésed picit rövidre sikeredett, ám az előtörténeti részhez kétszer annyit írtál, ugyhogy ha akarnék, sem tudnék mibe belekötni  Wink Írj a titulus foglalóhoz, majd sipirc a játéktérre!
U.I.: Vigyázz, mit csinálsz, mert -A sajnos mindent lát! Cool


you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Clarissa Tate - loading...   Szomb. Szept. 20, 2014 5:13 pm

Clarissa Tate


Az élet olyan, mint a póker. Sosem tudhatod, hogy milyen lapot oszt neked.Hosszú hullámos - vagy épp egyenes - hajam lágy fürtökben omlik a vállamra. Mogyoróbarna szemeim bármely férfit megbabonáznak kinek a szemeibe nézek. Ezt a tulajdonságomat néha ki is használom. Imádok vásárolni. Szeretek divatosan öltözködni. Kiegészítőként karkötőt szoktam hordani. Sminkek terén nálam csak annyi az egész, hogy megcsinálom az alapot.
Nem vagyok egy könnyen megnyílós személy, nehezen bízok meg az emberekben. Viszont ha valakinek sikerül a bizalmamba férkőznie azért megtennék bármit.Becenév: Clarissa, Clar, Clari
Születési hely, idő: 1997. Január 15. London
Avatar: Nina Dobrev
Csoport: Liar
Érdeklődési kör: Vásárolgatni, barátokkal lenni, hétvégék a családdal
Kapcsolat a családdal: Nagyon kötődök az én kis családomhoz. Mivel nem nyílok meg könnyen emberek előtt ezért velük szoktam megbeszélni mindent, ők az én "lelki szemeteseim" de ezt ők nem bánják.
Apával minden szombaton elmegyünk a külvárosba piknikezni vagy kirándulni, imádom a vele töltött napokat. Anyával pedig vásárolgatni szoktam menni. Ismeri jól a stílusomat így hát bízok benne, hogy jó ruhákat válogatunk össze együtt.
Nagyon fontosak nekem, nem tudom mi lenne velem nélkülük...Creepy-Town - Secret -3,5 év - nope


Az én életem!

1997. Január 15-én születtem Londonban Clarissa Tate névvel. Épp esett a hó mikor megláttam a napvilágot. A szüleim nagyon örültek nekem, hogy végre született egy gyermekük és egészséges.  Kedves kis aranyos gyerekkorom volt. Szüleimmel egy szerény házban éltünk, egyikük sem szerette a nagy felhajtást, pedig volt a szüleimnek pénzük bőven. Vissza gondolva én örülök, hogy nem egy puccos lakásban éltünk valahol a belvárosban, jobb volt a vissza fogott élet. A barátokkal mindig kijártunk a közeli játszótérre, aztán mikor nagyobbak lettünk bementünk a városba vásárolgatni. Persze a tanulás sem maradhatott el, egyik legjobb tanuló voltam az iskolámban, de még így is megmaradt a tökéletes imidzsem. Nem mintha ez annyit számított volna nekem, csak hát még is nem akartam a stréberek közé tartozni akiket porig aláznak az iskola menő emberei.
Apukám pár évvel ezelőtt Rosewoodban kapott egy tanári állást, így hát ide költöztünk. Nem mondom, hogy örültem neki, hisz Londonban már megvolt az én kis megszokott életem. A mindennapi dolgaim, a kis ház ahol laktam. Hirtelen jött ez az egész változás és nem nagyon tudtam megbirkózni vele. Féltem, hogy nem fogok tudni beilleszkedni, hogy nem fognak elfogadni az itteni emberek… Nem akartam ide jönni, de a szüleimet nem terheltem az én makacsságommal ezért befogtam a számat, majd felmentem pakolni és csendben tűrtem azt az űrt amit pár nap múlva az itteni életem fog nekem jelenteni.
Másnap apa keltett, hogy ébredjek, mert indulnunk kell. Felkeltem, bekaptam pár falat reggelit majd felmentem a szobámba, hogy elkészüljek. Mikor mindennel végeztem és levittük a dobozokat egy utolsó pillantást vetettem a házra, majd beszálltam a kocsiba. Tudtam, hogy nem fogunk ide vissza jönni – legalábbis visszaköltözni – mivel apa imádott tanítani és rendes fizetést is ajánlottak neki az új sulimban – sulimban… de furcsa ezt kimondani istenem… - így hát próbáltam megőrizni azt az aranyos kis családias ház képét amit belevéstem örökre az emlékeimbe.
Lágyan becsuktam a szemeimet, egy kis könnycsepp gördült végig az arcomon. Furcsa volt lezárni egy korszakot és várni arra, hogy apa megálljon a kocsival az új otthonunknál és új életet kezdjünk. Egy új kezdetet…
Gondolataimból felébredtem és kinyitottam a szememet. Egyből egy táblát véltem megpillantani mikor elhagytuk. „Üdvözöljük Rosewoodban!” Ezt a feliratot viselte a fából faragott tábla. Rosewood… Annyira idegen számomra ez a név, nehéz lesz megszokni. De nem lehetetlen. Új élet és új esély, pozitívan kell hozzá állnom a dolgokhoz és minden rendben lesz. Úgy mint rég.
**2 hónappal később**

Immár 2 hónapja lakok itt a családommal. Nem is olyan rossz ez a hely, mint amilyennek gondoltam. A suliban az emberek nagy része mind szeretettel fogadott és megmutatták, hogy mit, hol találhatok. A tanulmányaimat is sikeresen tudtam folytatni. Próbálok csak is a tanulásra koncentrálni, de azt érzem van valami ebben a városban; valami rejtélyes amit meg kell tudnom…

Épp New York-ban voltam a szünet utolsó napjaiban mikor kitalálta az ottani rendőrség, hogy megöltem valakit. Nem tudom, hogy kit, de ezzel vádoltak. Én természetesen mondtam, hogy semmi közöm az ember halálához. A nagybátyám ott dolgozik a rendőrségen és ő sem tudta elképzelni azt, hogy ilyenre lennék képes. De rajta kívül senki nem hitt nekem…
Borzalmas volt ott tölteni azt a pár éjszakát, csak arra vágytam, hogy vissza mehessek Rosewoodba – hisz már az az otthonom – és vissza térjek a régi életemhez. Amiben nem szerepelt az, hogy lecsuknak egy idegen ember meggyilkolásáért. Aztán reggel szól az egyik fegyőr, hogy mivel nincsen kézzel fogható bizonyítékuk ezért szabad lábra engednek.
Hát ez pompás, erre rájöhettek volna 2 nappal ezelőtt is. – dünnyögtem magamban miközben elköszöntem a nagybátyámtól és kimentem végre az épületből. Esett az eső, gyorsan beültem a taxiba majd mondtam, hogy vigyen a reptérre. Ott veszek magamnak egy repülőjegyet és hazamegyek, igazából bárhova szívesen mennék csak el innen!
Mikor leültem a helyemre a repülőn neki mentem egy férfinek.
Oh, ne haragudj! Figyelmetlen voltam. – mondtam bűnbánó arccal, majd jól megnéztem a férfit. Hm… Nem volt egy rossz kinézetű, sőt nagyon is jól nézett ki. Viszont már ránézésre is meg lehetett állapítani azt, hogy jóval idősebb nálam. Sajnos.
A férfi csak annyit mondott, hogy nem haragszik rám, majd leültünk egymás mellé és az egész utat végig beszéltük.

**Újabb 2 hónap múlva**

Az elmúlt időszakban kiderült, hogy a férfi akivel még anno a repülőn találkoztam a Hollis Egyetemen tanít. Én kicsit hátrahőköltem mikor megtudtam – mivel mentem a Hollisra, az egyik kurzusra – és ott találkoztam vele. A vicces csak az volt az egészben, hogy elméletileg ekkor már együtt jártunk… Én nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a kapcsolattal, nem tudom, hogy akarok-e valaki titka lenni…
     Ilyen gondolatok jártak a fejemben mikor csilingel egyet a telefonom, azt jelzi, hogy  üzenetet kaptam, ez volt: „Lám-lám, egy újabb ribanc aki tanárral kavar.  –A” Nem tudom, hogy pontosan ki is ez az A és, hogy honnan tudhatja azt, hogy én járok egy tanárral… Aztán oda jöttek hozzám Hannáék és elmondtak nekem pár dolgot. Hogy őket is szadizza ez a bizonyos A. Hát nagyon jó… Úgy látszik ez a személy, vagy személyek engem is célba vett.
A hozzászólást Clarissa Tate összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 19, 2014 6:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Clarissa Tate - loading...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Karakter sarok :: Elfogadott karakterlapok :: Liar-