Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Előszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Toby Cavanaugh
Police officer
avatar

• Foglalkozás : rendőr gyakornok
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : változó
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Hétf. Nov. 03, 2014 12:24 pm


Toby& Spencer
I'm back.

Ez a London ügy láthatóan nem tetszett neki, de próbáltam nem magamra venni a dolgot. Szerintem igazából nem is rám dühös, hanem a nővérére, aki megint átverte, titkolózik és hagyja a sötétben tapogatózni. Én csak segíteni akartam neki, ezért aztán igazán nem kell megköveznie, és amint magához tér a meglepettségből és újra felszínre kerül a józan Spencer, ő maga is rá fog jönni, hogy nem kell haragudnia rám, mert ez egy teljesen ártatlan gesztus volt a részemről, hisz féltem őt, bármit megtennék érte, és erre ez a legjobb bizonyíték, hogy még kontinenseket is képes voltam utazni azért, hogy válaszokat keressek neki. Persze ezt így sosem rágnám a szájába, mert nem jellemző rám, hogy annyira jó fényben akarnám feltüntetni magam. Inkább vagyok a csendes megfigyelő, aki a szidást is ugyanolyan ábrázattal hallgatja, és igyekszik magában lerendezni azt.
-Ezt előre nem tudhattuk, hogy lesz-e értelme vagy sem. De utálnám magam, ha nem próbáltam volna meg. -néztem rá komolyan. Akármit mondhat, nem bántam meg, hogy ezt megléptem.
Azért bocsánatot kértem tőle, de ő megnyugtatott, hogy nem haragszik rám. Rá is kérdeztem, hogy most ezek után mihez akar kezdeni, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre nem akar a témával foglalkozni, amit csak támogatni tudok, hisz itt vagyunk egymásnak.
-Segítek, amiben csak akarod. -küldtem felé egy újabb mosolyt, majd megcsókoltam. Most valahogy nem akarok Melissa-val foglalkozni. A Hastings-ek közül csak Spencer érdekel, a többieket ráérünk máskor is kivesézni.

The sexy
cop

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Szomb. Nov. 01, 2014 9:55 pm


Spence & Toby

Amint Toby bevallotta, hogy Londonban járt, újabb kérdések kerültek felszínre Melissával kapcsolatban. Mert ha nem volt ott, akkor csakis itthon lehet.. Rosewoodban. Ám, haza nem jött, tehát vagy az egyik ismerősénél húzza meg magát vagy egy motelben?! Én már semmit nem értek. Megint miben sántikálhat? Mi oka lehet a hazugságra, a titkolózásra?
- Persze, hogy nem engedtelek volna elmenni, hiszen mint az most ki is derült nem is lett volna semmi értelme az utazásodnak! - Vágtam rá határozottan a feleletemet, még azelőtt, hogy végiggondoltam volna, amit mondok. Ki nem állhatom, amikor ő is titokzatoskodik.. Éppen elég  titok veszi körül így is az életünket, legalább mi legyünk őszinték egymáshoz. Mondjuk, képtelen vagyok haragudni rá, pontosan azért sem, mert tudom, hogy mindent amit tett értem tette.
- Nem haragszom rád. Ha akarnék, sem tudnék. Te csak segíteni akartál.. Nem tudhattad, hogy Melissa nem lesz ott. - Közöltem vele az előbbi gondolataimat, közben a következő kérdésén is töprengve. Mihez kellene kezdenem? Talán nem ártana felkutatnom Melissát, kideríteni, hogy mit hallgathat el előlem. Viszont, akármit is fogok csinálni, egy valamiben egészen biztos vagyok: arra nem ma fog sor kerülni.
- Egyelőre semmit. Majd eldöntöm.. Mindenképpen meg kell találnom Melissát, nem számít meddig kell elmennem annak érdekében, hogy kiderítsem a tartózkodási helyét.


►note: Picit rövid lett.. | ►zene:Arms
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Toby Cavanaugh
Police officer
avatar

• Foglalkozás : rendőr gyakornok
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : változó
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Kedd Okt. 28, 2014 12:27 pm


Toby& Spencer
I'm back.

Ideje volt színt vallanom Spencer előtt, hogy miért is mentem Londonba, hogy Melissa-t kerestem, de csak Wren-t találtam. Ő pedig azt mondta, hogy Spence nővére sosem ment Londonba, végig itt volt Rosewood-ban. Reméltem pedig, hogy találkozhatok vele és rávehetem, hogy színt valljon Spencer előtt, de erre nem kerülhetett sor, mert keresztülhúzta a számításaimat.
Tudtam, hogy nem fog örülni a magánakciómnak, de reméltem, hogy majd megérti, hogy csak miatta tettem ezt, mert fontos és nem akarom, hogy baja essen, ahogy a barátainak sem, de nyilván Spencer a legfontosabb, az első számú szempont, ami alapján a döntéseimet hozom.
-Ha elmondtam volna, nem engedtél volna elmenni. Ismerlek már annyira. Így viszont legalább megpróbáltam. Nekem tiszta a lelkiismeretem, és szerintem jobb, ha tudsz arról, hogy a nővéred lényegében hazudott neked. -én persze nem fogok magyarázkodni neki, mert úgy érzem, hogy nincs miért. Nem követtem el semmi rosszat ellene. Az más kérdés, hogy sajnos nem jártam sikerrel.
-Szóval kérlek ne haragudj rám, de akkor azt gondoltam, hogy ez a legjobb megoldás, amit tehetek. Talán tényleg nem így kellett volna, vagy megkérdezhettelek volna róla, de már mindegy. -sokkal inkább Melissa-val kellene ezek után foglalkoznia, mint velem. Volt egy majdnem felesleges utam London-ba, ennyi. Egészen más miatt is mehettem volna, ugyanott tartanánk. Hiányzott, ez az egy dolog biztos.
-És most mihez akarsz kezdeni? -néztem rá kérdőn. Most, hogy tudja, Melissa a városban lehet, meg akarja keresni vagy mit tervez? Remélem annyira nem makacsolja meg magát a történtek miatt, hogy közli, nem avat be a dolgaiba, amiért én is kihagytam a londoni műveletemből.

The sexy
cop

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Szomb. Okt. 25, 2014 9:55 am


Spence & Toby

Ahogy felhozta Melissát és Londont, már képtelen voltam másra gondolni. Nem értettem, miért kellett neki oda mennie, mégis mit gondolt, hogy Melissa majd  megnyílik előtte és elmond mindent? Áh, hiú remény.. Hagytam, hogy beszéljen, részletesen elmesélje a történteket, közben meg alig bírtam csendben maradni. Legszívesebben közbevágtam volna, de jól tudtam, hogy azzal semmit nem érnék el.
Melissa sosem volt Londonban.. Wren nyitott neki ajtót.. Wren!
- Tessék? Hogyhogy nem volt ott? - Szemeim tágra nyíltak a hallottaktól. Képtelen voltam elhinni, mindazt amit megosztott velem.. A nővérem hazudott és sosem ment el Londonban, tehát végig a városban tartózkodott. De miért? Miért kell neki folyton titkolóznia? Mi értelme van a hazugságának?
- Nem kellett volna elmenj.. pláne nem a tudtom nélkül - tettem hozzá a későbbiekben, hiszen nem vártam volna el tőle, hogy Londonba utazzon ezért az infóért.
Lelki szemeim előtt akaratlanul is megjelent az a jelenet, amikor Toby megjelent Wren ajtója előtt.. brr, hátborzongató. A pillanat, amikor az exem és a jelenlegi barátom útjai keresztezik egymásét.. nem a legjobb megfogalmazás, de valami hasonlóról lehetett szó.


►note: Picit rövid lett.. | ►zene:Arms
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Toby Cavanaugh
Police officer
avatar

• Foglalkozás : rendőr gyakornok
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : változó
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Szer. Okt. 22, 2014 11:35 am


Toby& Spencer
I'm back.

Édes csókot váltottunk egymással, és örültem, hogy láthatom őt újra, de közben mégis bennem volt, hogy fontos mondandóm van a számára a nővérével kapcsolatban, amiről joga van tudni. Biztosan nem lesz rám büszke, ha elmondom neki, hogy miért jártam valójában London-ban, de talán majd megbékél és meg fogja érteni, hogy mindent érte tettem. Melissa hirtelen ment el, épp hogy csak üzent Spencer-nek és rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul. Többet tud, mint amennyit elmondott, és inkább csak nem meri megosztani a testvérével a félelmeit. Az volt a tervem, hogy majd ráveszem, hogy beszéljen, de nem is volt London-ban.
Ezt elmondtam Spence-nek is, akit meglepett a dolog, és rögtön tudni akarta, hogy akkor hol a testvére, honnét tudom ezeket és mit kerestem egyáltalán London-ban. Számítottam ezekre a kérdésekre, a számonkérésre, de talán nem fog kiprovokálni emiatt egy veszekedést, pláne, hogy ennyi ideig nem is láttuk egymást.
-Szóval... az volt a tervem, hogy megyek és felkeresem Melissa-t. Rá akartam venni, hogy nézzen szembe a valósággal és áruljon el valamit. -kezdtem bele a magyarázatba.
-Elmentem a lakására, de Wren nyitott ajtót, és azt mondta, hogy Melissa sosem volt London-ban, végig itt volt. -ha akarja fel is hívhatja az érintettet, ő is ezt fogja mondani, mint én.
-Azért mentem Londonba, hogy válaszokat keressek. Neked. -amikor anyám halála után kutattam, ő is sokat segített, és én is kötelességemnek érzem, hogy törődjek vele.

The sexy
cop

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Szomb. Okt. 18, 2014 2:00 pm


Spence & Toby

Abban a néhány percben, míg nyelveink egymáshoz préselődve járták keringőjüket, semmi más nem érdekelt, csak Ő. Ismét boldog voltam, hogy a karjaimban tarthattam. Elmosolyodtam a felelete hallatán. Ez a mosoly az elkövetkezőkben is ott virított az arcomon. Kb úgy nézhettem ki, mint egy idióta aki az imént kapta meg a mindennapi drog adagját. Hm, ha jobban belegondolok, tényleg így volt.. Ő volt az én személyes Drogom, Toby függőségben szenvedtem.
Lassú, kimért léptekkel a kanapénk fele sétáltunk, majd helyet foglaltunk rajta. Átkarolt, mire én készségesen bújtam hozzá.
Ám, a vigyorom abban a pillanatban vált kámforrá, amint újból megszólalt.. Elkerekedett szemekkel néztem fel rá. Képtelen voltam ép ésszel felfogni, amit mondott. Tessék? Melissa nincsen Londonban? Ezt meg honnan tudhatja? Hacsak..
- Honnan veszed ezt? Hogy,hogy nincs Londonban? Akkor meg hol van? - Kérdések százai fogalmazódtak meg a fejemben, melyekre mind egy szálik választ szerettem volna kapni. Képtelen voltam egyessével feltenni őket, úgyhogy inkább a nyakába zúdítottam az összeset, abban bízva, hogy felvilágosít majd.
- Mit kerestél te Londonban? - Bukott ki belőlem a következő kérdésem még azelőtt, hogy megvártam volna, hogy válaszoljon az előzőekre. Toby Londonban.. miért ment oda? Utáltam, amikor elhalgattak előlem dolgokat.. Miért nem mondta el, hogy mire készül?


►note: Picit rövid lett.. | ►zene:Arms
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Toby Cavanaugh
Police officer
avatar

• Foglalkozás : rendőr gyakornok
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : változó
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Hétf. Okt. 13, 2014 3:48 pm


Toby& Spencer
I'm back.

Spencer. Az egyetlen, aki hiányzott nekem ebből az átkozott kisvárosból. Rosewwod nem lenne rossz hely, ha nem laknák olyanok, mint Alison, Jenna, Mona, A és még sorolhatnám. A végtelenségig lehetne ragozni ezt a láncot, csak épp nem érdemes.
Visszatértem ide London-ból, de szívesebben maradtam volna ott, csak épp Spencer-rel, hogy nyugtunk legyen, hogy őt biztonságban tudhassam, velem. Bár "A" talán még oda is követne minket, és megkeserítené ott is az életünket, de ezt nem tudhatom biztosra. De őt sem akarom kirángatni a megszokott kis világából, ez túlságosan nagy lépés lenne, ez csak egy kósza gondolat volt a részemről. Bizonyára már a gondolataimat is megfertőzte az aggódás, amiben élnem kell a lányok miatt. De különösen az egyikük érdekel. Bár tény, hogy Emily-vel volt az elején a legjobb a viszonyunk, azt hiszem. Bár nem tudom, hogy ebből mennyi volt az érdek barátság, és mennyi nem. Már lényegtelen, régen volt...
Felkerestem Spencer-t, és meglepte, hogy újra láthat. A viszontlátás döbbenete után, rögtön egymás nyakába borultunk. Miután megvitattuk pár röpke szóval, hogy mennyire hiányoztunk a másiknak, rögtön megcsókoltam édes ajkait. Hosszú percek után aztán véget vetettünk ennek a remek elfoglaltságnak, de akkor is vissza kellett zuhannunk a kegyetlen valóságba.
-Akad pár! -küldtem felé egy mosolyt és csak figyeltem, ahogy az ujjainkat összekulcsolja és elkezd befelé húzni. Leültünk a kanapéra, én pedig rögtön átkaroltam őt, hogy magamhoz húzhassam. Magamba szívtam a megnyugtató illatát és erőt gyűjtöttem a következő sorokhoz.
-Melissa... ő nincs London-ban. -tértem rögtön a lényegre. Cseveghettünk volna az esős időjárásról is, de az most lényegtelen.

The sexy
cop

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Pént. Okt. 10, 2014 1:28 pm


Spence & Toby

Annyira meglepődtem a váratlan felbukkanásán, hogy egyszerüen képtelen voltam józan ésszel végiggondolni, amit tenni fogok. Sőt, nem is akartam semmit átgondolni. Az az igazság, hogy piszkosul hiányzott a társasága! Jól tudtam miért ment el, így semmit sem hányhattam a szemére, mert mindent amit tett, értünk tette, mégis legszívesebben az arcába csaptam volna az ajtót, amiért olyan hosszú ideig nem láthattam. Annyira szerettem őt. Még soha senkit nem hiányoltam ennyire, mint az elmúlt időszakban Őt, pedig nem egy kapcsolatom volt már. Alex, Wren, plusz az az apró fellángolásszerű akármi Ian-el. Egyikükhöz sem ragaszkodtam ennyire, mint Hozzá. Ő volt a mentsvárom, a támaszom és lelki társam egy személyben. Ha elveszíteném, elképzelni nem tudom, mi lenne velem nélküle.. Egyszer megtörtént már, hogy halottnak hittem őt és a Radley szanatóriumban kötöttem ki. Ebből is látszik, mennyire megőrjített a hiánya..
Szerencsére idővel kiderült, hogy téves riasztás volt és a holttest, amire az erdőben bukkantam rá nem volt több puszta koholmánynál. Annyira hiányzott már a közelsége, hogy alig tudtam elszakadni tőle, legalább annyi ideig, amíg átlépi a házunk küszöbét.  
- Te is nekem! - Feleltem neki némi fáziskéséssel, azonnal viszonozva a csókját. Ha eddig nem lett volna teljesen egyértelmű, hogy a társasága mellett mit hiányoltam a legjobban benne, akkor abban a néhány percben még inkább kitisztult: a csókjait. Azt az édes, elnyújtott, romantikus érintkezési formát, amiért minden szerelmes pár őlni tudna. Beletellett némi időbe, amíg képes voltam levállni csábító ajkairól és lehetőleg nem elveszni világoszöld íriszeiben.
- Gyere be.. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg megosztanivalód akad! - Kulcsoltam össze érzéki lassúsággal az újjainkat, majd ezt követően húzni kezdtem befele a lakásba.


►note: Nem lett a legjobb. | ►zene:Arms
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Toby Cavanaugh
Police officer
avatar

• Foglalkozás : rendőr gyakornok
• Tartózkodási hely : Rosewood
• Humor : változó
• Hozzászólások száma : 7
• Join date : 2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Hétf. Okt. 06, 2014 8:42 am


Toby& Spencer
I'm back.

Visszatértem Rosewood-ba. Az igazat megvallva vegyes érzéseim voltak ezzel kapcsolatban. Ez a hely egyszerűen el van átkozva. Csupa ellenség él itt, és kevés barát, akik mind-mind veszélyben vannak és én sajnos szinte tehetetlen vagyok és nem tudok segíteni nekik úgy, ahogy szeretnék. Féltem őket, féltem Spencer-t mindentől, amit átélt, és ami még rá várhat, na meg a barátaira. Itt van "A", aki senkinek sem hagy nyugtot és mindent el akar rontani, csak épp az nem világos, hogy ki ő, és mit is akar pontosan.
A másik részem persze boldog, hogy újra otthon lehetek, ráadásul így újra láthatom azt, aki számomra a legfontosabb. Az első dolgom az lesz, hogy felkeresem őt.
London ugyan nem a világ vége, mégis nagynak éreztem a távolságot kettőnk között és nagyon hiányzott. Mentségemre szóljon, hogy miatta mentem oda, pontosabban azért, hogy segítsek neki. Melissa-t kerestem, de nem találtam.
A házba érve ledobáltam a cuccaimat, de a kicsomagolás még bőven ráért. Rögtön Spencerék felé vettem az irányt, hogy végre átölelhessem. Nagyon hiányzott.
Hamarosan már az ajtóban is álltam, a csengőt nyomva, hogy bebocsátást nyerjek.
Nem kellett sokat várnom és egy ismerős, gyönyörű alak bukkant fel az ajtóban. Hatalmas mosoly jelent meg az arcán, akárcsak az enyémen, majd azzal a lendülettel ölelt is át, amit nagyon szívesen viszonoztam is.
-Hiányoztál, Spence! -csúsztattam az ujjaimat finoman az álla alá, hogy magam felé fordíthassam az arcát, így fürkészve barna szemeit. Egy ideig elvoltam így vele, de aztán inkább magamhoz húztam, hogy megcsókolhassam.

The sexy
cop

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   Szomb. Okt. 04, 2014 5:52 pm


Spence & Toby

A szobámban ültem a laptopom előtt és próbáltam valami értelmeset is tenni, de valamiért nem éreztem magam képesnek rá. Olyan voltam, mint egy báb, egy darab rongy, nem voltam jó semmire. Lelki szemeim előtt újra meg újra lejátszódtak a New Yorkban történtek. Valahányszor újraéltem az eseményeket, próbáltam magyarázatot találni mindarra, amit átéltünk, megtalálni a miértjeinkre a választ, de semmi értelme nem volt a próbálkozásaimnak. Hiába igyekeztem fejben újra lejátszani az Alison által említett dolgokat, mert minden alkalommal ugyanahhoz a végkimenetelhez jutottam. Nem tudtam, mit hihetek el a sztorijából és ez aggasztott. Egy biztos, az a változás, ami megtörtént nála, annyira apró méretű, hogy egy átlagos, emberi szem csupán nagy megerőltetések árán veheti észre.  Igaz, hogy arra még nem sikerült rájönnöm, hogy miként is fogható fel ez a változás, de van egy apró sejtésem azzal kapcsolatban, hogy valamit még mindig elhallgatott előlünk. Én, a részemről azért is erősködtem annyira a Rosewoodba való hazatérésével kapcsolatban, hogy a közelemben tudhassam őt, amíg rájövök mire készül. Tudni akartam, hogy van-e bármi köze A-hez, mert ha nincs, nem szeretném alaptalanul megvádolni. Keszekusza gondolataimból, a hasam erőteljes korgása ébresztett ki. Lecsuktam a laptopomat, majd úgy ahogy voltam, pizsamában letrappoltam a lépcsőn, egyenesen a konyhai hűtőszekrényt véve célba. Ám, legnagyobb döbbenetemre nem sikerült eljutnom a célomig, mert az ajtócsengő ismerős hangja az ellenkező irányba irányított engem. Vajon ki lehet az? Siető léptekkel igyekeztem ajtót nyitni, de abban a pillanatban, ahogy eljutott a tudatomig, hogy ki áll a küszöbünkön, rögtön egy széles mosoly terült el az arcomon.
- Toby!! - Borultam az oly' régen látott barátom nyakába, akkora hévvel, mint még soha ezelőtt.


►note: Nem lett a legjobb. | ►zene:music
you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Előszoba   Csüt. Aug. 28, 2014 9:55 am

.


you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Előszoba   

Vissza az elejére Go down
 

Előszoba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» 1. szoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Iskolán kívül :: Otthonok :: Hastings lakás-