Üdvözlünk mindenkit a Pretty Little Liars FRPG oldalán! Jelenleg mi vagyunk az egyik legaktívabb - lehet, hogy az egyetlen aktív - PLL témával foglalkozó szerepjátékos oldal Magyarországon. Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak elakadtál fordulj bizalommal a Staff tagok bármelyikéhez. Jó szórakozást és idő töltést az oldalon!
Staff;;

Az oldal megnyitása:
2014. Szeptember 20.


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Vas. Szept. 21, 2014 2:43 pm-kor volt itt.


» Camp of freedom
by -A Team Kedd Jan. 13, 2015 4:03 pm

» Twilight
by Clarissa Tate Szomb. Dec. 27, 2014 9:41 pm

» Bejelentések
by Clarissa Tate Kedd Dec. 23, 2014 4:34 pm

» Bones FRPG
by Charles Hemsworth Vas. Dec. 21, 2014 9:02 am

» Udvar
by Jennifer Rochester Szer. Nov. 19, 2014 8:13 pm

» Keresett karakterek
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 7:16 pm

» Highway to Hell - Arielle & Chuck
by Charles Hemsworth Hétf. Nov. 10, 2014 3:00 pm

» Tanterem
by Aaron Weston Hétf. Nov. 10, 2014 8:44 am


A gyönyörű szép dizit Elenának köszönjük aki idejét és türelmét nem sajnálva megalkotta ezt a gyönyörű szép külsőt. A képek a deviantART-ról és a tumblr-ről származnak. Az effektekért úgy szintén Elenának tartozunk hálával. Az oldal története a Pretty Little Liars c. sorozat alapján készült. Néhány dologban eltérünk a sorozatban említett dolgoktól, de szeretnénk ha azért nem lenne akkora nagy változás. Értünk mi itt azalatt olyan dolgokat, hogy például Ariának gyereke születik Tobytól. Ez sosem történne meg, így hát ilyen komoly és nagy dolgokat ti se tervezzetek, ha kérhetjük. Az oldalon található történet - a bővített verzió amit beleírtunk a sorozatban történt dolgokhoz - CLARISSA ÉS SPENCER - fejéből pattant ki. Az oldalon található leírásokat úgy szint ők készítették saját megfogalmazással, saját ötletekkel ezért nem szeretnénk más oldalakon meglátni azokat!

Staff;;

Share | 
 

 Mermaid Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Phoenix Mays
Liar
avatar

• Foglalkozás : ▽ not your business
• Tartózkodási hely : ▽ where i want to be
• Humor : ▽ sarcastic
• Hozzászólások száma : 17
• Join date : 2014. Sep. 26.
• Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   Szomb. Okt. 25, 2014 7:20 am

Clarissa && Phoenix

Clarissa mindig is kedves volt velem, így én is igyekeztem az lenni. Nem tudom, hogy miért, de érdekel, hogy bánok vele. Mostanában már az sem érdekel, hogy apámmal, hogy bánok, vagy Mike-al, de ekkor jött Stephanie, aki fenekestül felforgatta ilyen téren az életemet. Talán ez az oka, hogy most is igyekszem kedvesen mosolyogni a lányra, és nem gunyorosan beszélni vele. Ettől már eléggé elszoktam, de azért remélem, hogy menni fog, legalább még pár óráig, vagy amíg szegény Clart fogom boldogítani, vagy épp nem boldogítani. Majd meglátjuk mi lesz ennek a végkimenetele. De nem hiszem, hogy rossz lehet, hiszen egészen kedves hölgyemény. Hű, de szépen fejeztem ki magam, lehet rossz hatással van rám Steph.
-Köszi.-mosolygok rá, majd le is ülök vele szembe. Legalább jó társaságban töltöm el az időmet, úgyis, unalmas a város ilyenkor, mert mindenki koptatja az iskolapadokat. -Jó, de tudod, nekem nem szokásom bejárni az iskolába, szóval nálam érthető ez a dolog.-mosolygok rá, éppoly barátságosan, ahogy ő teszi, majd beleiszok a kávémba. Hát nem rossz, de amit én magam csinálok az valahogy jobb.
-Na mesélj. Otthon minden rendben? Megtalált már az igazi?-mosolyom nem hagyja el ajkaimat, tényleg érdekel, hogy mi is van vele.


You help me with history...

and I teach you, how to live

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   Szomb. Okt. 11, 2014 8:00 pm

Phoenix & Clarissa
...
Mélyen belemerülök a gondolataimba. Azon jár az agyam, hogy az én drága szerelmem vajon most mit csinál. Otthon van? Vagy épp a Hollison tart előadást? Nem tudom, csak azt tudom, hogy vele akarok lenni. Annyira nem bírom a tőle külön töltött időt, olyan mintha egy örökké valóság lenne. Viszont mindketten pontosan jól tudjuk hogy ha folytatni akarjuk a kapcsolatunkat akkor titokban kell lennünk, a szüleim szó szerint kicsinálnák Aaront ha megtudják hogy velem jár, engem meg örökre szobafogságra ítélnek. Így hát egyenlőre maradunk a titkos találkozásoknál.
A gondolataimból aztán egy jó barát hangja ébreszt fel. Jó őt újra látni.
- Nem foglalt, nyugodtan leülhetsz. - mondom neki barátságosan mosolyogva, hogy leülhet a velem szemben lévő székre, nem várok senkire. Elnevetem magam mikor a suliról kérdez. - Ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy miért nem vagy suliban. - mondom neki barátságosan mosolyogva.


• Hogy érted, hogy volt pár jó pillanatunk? Very Happy©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoenix Mays
Liar
avatar

• Foglalkozás : ▽ not your business
• Tartózkodási hely : ▽ where i want to be
• Humor : ▽ sarcastic
• Hozzászólások száma : 17
• Join date : 2014. Sep. 26.
• Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   Szomb. Okt. 11, 2014 7:33 am

Clarissa && Phoenix

Azt hiszem ma Stephanivel sincsen órám, így nincs az, hogy nem megyek be arra sem, amivel elrontom az ő eredményeit. Igazából, ha nem róla lenne szó, nem is érdekelne, hogy miért is és mit kell csinálnom, de mivel kedvelem őt, és velem nagyon rendes volt, ezért nem fogok kicseszni vele. Sőt, ahogy tudom segítem, de azért nem fogok megszakadni a tanulástól. Most már megteszem, hogy elolvasom amit kell, de az, hogy én leüljek és órákig magoljak valami...na az nem pálya. Engem erre senki sem fog rávenni, még ő sem a két szép szemével, mondjuk azok tényleg szépek, de nem fog erre rávenni.
Suli helyett a kávézó tűnt a legértelmesebb dolognak, mert valami kellett ami felébresztett, hát az, pont ez volt, így nem is álltam ellen a koffein kísértésének, hanem megadtam magam neki, és hagytam, hogy elcsábítson, az erős kávéillat.
Mosolyogva figyeltem Clarissát, nem leszek vele bunkó, sohasem voltam olyannal bunkó, akivel igazából jól megvoltam valaha.
-Oh. én is nagyon jól meg vagyok.-leülök hozzá, nem maradok állva, hiszen szerintem beszélgethetnénk, de azért a szék felé mutatok, hogy szabad-e, mielőtt megteszem. -Na és hogyhogy itt? Nem iskolában kellene lenned?-kérdem egy csibészes mosollyal, és tekintetem le sem veszem róla, csak mikor beleiszom a kávémba.


You help me with history...

and I teach you, how to live

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Clarissa Tate
Liar
avatar

• Foglalkozás : ♩ Idegbajt kapni A-tól!
• Tartózkodási hely : ♩ Rosewood
• Humor : ♩ Valamennyi akad...
• Hozzászólások száma : 336
• Join date : 2014. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   Szer. Okt. 01, 2014 12:06 pm

Phoenix & Clarissa
...
Ma nem volt kedvem bemenni a suliba, egyszerűen nem bírom elviselni A csesztetését. Nem tudom, hogy a többiek hogyan tudják ezt elviselni... Felfordul a gyomrom a tudattól, hogy A mindent tud és nem bírom el viselni azt, hogy szinte semmit sem tehetek úgy, hogy az a kis ribanc ne tudjon egyből róla.
Nagyon fel vagyok dúlva ezért úgy döntöttem, hogy suli helyett inkább elmegyek egy kávézóba. Rég ittam egy igazán jó kávét, itt pedig állítólag a város legfinomabb kávéját csinálják. Nem is volt kérdés, hogy ide jövök.
Miközben beleiszok a kávémba egy ismerős hangot hallok meg a hátam mögül. Felállok egy megfordulok, a szemem elkerekedik mikor meglátom az ismerős arcot.
- Szia Phi. Igen rég találkoztunk. És köszi, elég jól megvagyok. És te? - kérdezem tőle egy baráti mosoly kíséretében.


• Hogy érted, hogy volt pár jó pillanatunk? Very Happy©I'm a great pretender
just putting on a masquaradeVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoenix Mays
Liar
avatar

• Foglalkozás : ▽ not your business
• Tartózkodási hely : ▽ where i want to be
• Humor : ▽ sarcastic
• Hozzászólások száma : 17
• Join date : 2014. Sep. 26.
• Age : 22

TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   Kedd Szept. 30, 2014 5:03 pm

Clarissa && Phoenix

Reggel semmi kedvem sem volt suliba menni, így nem is mentem be, és a napom nagy részét a városban való rohangálással töltöttem. Igazából mindig is szerettem a várost, igaz, hogy sokszor voltam már itt, de mindig találtam valami érdekeset, valami újat, főleg, hogy azért annyira nem kicsi, hogy ismerhessem minden pontját. Az erdőt sem ismertük teljesen, ez kiderült miután haza akartunk sétálni, mert vagy háromszor tévedtünk el. Igen, ilyen értelmesek vagyunk, hogy kimegyünk hullát ásni, aztán nem találunk haza. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk profik, nem ásunk el minden nap hullákat, és, hogy az egy egyszeri megismételhetetlen alkalom volt. Vagyis én biztosan nem akarom megismételni, és remélem, hogy Mike sem, vagy csinhatja egyedül. Azóta is annak a srácnak a képét mutatják minden hiradóban, és nagy erőkkel keresik a tettest, vagy épp a tetteseket. Be kell vallanom, hogy félek attól, hogy lebukunk, hogy kiderül mit tettünk, aztán vállalhatjuk a következményeit, de igazából nem érdekel annyira. Nem tettünk szép dolgot, tudom, és azt is, hogy nem kifogás, hogy ittasak voltunk, de ez van, megtörtént, most már nem sírhat a szánk.
Valami kávézónál találtam magam gondolatmeneten közben, és arra jutottam, hogy egy kis agyserkentő nem árthat, így be is vetettem magam oda. Miután kértem egy espressót, le is akartam ülni, de ismerős barna hajzuhatagra lettem figyelmes. Nem sok mindenkinek van ilyen dús barna haja, így nem sokat gondolkoztam, oda mentem hozzá. Volt egy pár jó pillanatunk együtt, így csak nem önt le forró kávéval.
-Szia Clar! Jó rég láttalak, mi van veled?-mosolygok rá, akit ismerek és kedvelek azzal nem szokásom bunkónak lenni. Nem hinném, hogy az célravezető lenne, hiszen régen egész jól megvoltunk, nem hinném, hogy attól még beszélnünk nem lehetne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Spencer Hastings
Liar
avatar

• Foglalkozás : △ Finding out who's A
• Tartózkodási hely : △ Rosewood
• Humor : △Maybe
• Hozzászólások száma : 233
• Join date : 2014. Aug. 13.

TémanyitásTárgy: Mermaid Café   Szer. Aug. 20, 2014 8:10 pm

***


you do know how to whistle, don’t you?
-Marie “Slim” Browning

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mermaid Café   

Vissza az elejére Go down
 

Mermaid Café

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pretty Little Liars FRPG :: Iskolán kívül :: Belváros-